Evoluția speciilor – teoria masonică. Misterioasa legătură dintre Darwin, Marx, Nietzsche și Hitler

În ceea ce mă privește, sunt convins că teoria evoluției – și mai ales amploarea la care a ajuns – va fi una dintre cele mai bune glume din cărțile de istorie ale viitorului. Posteritatea se va minuna cum o ipoteză atât de șubredă și dubioasă a putut fi acceptată cu atâta credulitate.

  • Malcolm Muggeridge, jurnalist, scriitor și satirist britanic (1903-1990)

 

Anunt

Cei despre care se crede că sunt fondatorii teoriei evoluției speciilor sunt biologul francez Jean Lamarck și biologul englez Charles Darwin.

Potrivit istoriei clasice, Lamarck a fost primul care a propus teoria evoluționistă, dar el a făcut greșeala să-și bazeze argumentația pe moștenirea trăsăturilor dobândite, în timp ce Darwin a propus ideea selecției naturale și a supraviețuirii celui mai adaptat.

Cu toate acestea, trebuie menționat aici și numele unui alt teoretician, care a jucat un rol extrem de important în teoria evoluției: Erasmus Darwin (1731-1802), bunicul lui Charles Darwin. Acesta a fost mason, dar nu unul obișnuit, ci unul de grad 33, cel mai mare în loja Time Immemorial Lodge of Cannon-gate Kilwinning din Edinburgh, Scoția.

Sir Francis Darwin, unul dintre fiii lui Erasmus a fost făcut mason în Loja Tyrian nr. 253 din Derby, în 1807. Un alt fiu al său, Reginald, intrase în aceeași lojă în 1804, iar Robert, al treilea fiu al lui Erasmus și tatăl lui Charles Darwin, a fost de asemenea educat de tatăl său pentru a deveni mason. Numele lui Charles Darwin nu apare în documentele lojii, dar se spune că este foarte probabil ca și el să fi fost mason, învățăturile lojii fiindu-i transmise de bunicul său.

Ca autor al lucrării Zoonomia – despre legile vieții organice, publicată în 1794, Erasmus Darwin este, de fapt, primul care a propus ideea evoluției graduale a plantelor și animalelor. El a sperat ca fiul său Robert să-i dezvolte și să-i publice teoria, dar până la urmă această sarcină i-a revenit nepotului Charles, de care acesta se va achita în 1859 cu succes. Tot Charles Darwin este cel care a revizuit și a finalizat lucrarea bunicului său – Templul naturii sau originea societății (The Temple of Nature or The Origin of Society) și a trimis-o spre publicare în 1803.

Filozofia francmasoneriei se bazează pe darwinism. Aceasta, pentru că, deși este o ideologie falsă, neavând absolut nicio bază demonstrabilă, este îmbrăcată într-o haină științifică. Teoria evoluției speciilor a fost propusă doar pentru a legitima pilonii francmasoneriei: ateismul, războaiele, reducerea populației și crearea unui stat planetar unic, cu un conducător unic, cu puteri depline.

Revista masonului (The Mason Magazine) tipărită în Turcia, explică de ce masonii sprijină teoria evoluționistă. Ei spun că teoria lui Darwin demonstrează clar că evenimentele din natură nu sunt lucrarea unei entități divine și că ei încearcă să impună lumii darwinismul ca teorie științifică pentru a-și pava calea spre putere. Așadar, propagarea acestei teorii este pentru ei o misiune de o importanță majoră:

Anunt

„Prima datorie pe care noi, masonii, o avem este aceea de a ne situa de partea științei pozitive, darwinismul, care este cea mai bună cale a ascensiunii noastre. Iar pentru a ajunge la guvernarea mondială, este necesar să îndepărtăm din mințile oamenilor concepte ca individualism, familie, tradiție, patriotism și dogmă religioasă.”

Un exemplu grăitor, care dovedește că darwinismul este una dintre cele mai mari înșelătorii ale francmasoneriei, este rezoluția adoptată în una dintre reuniunile lor. În cadrul Consiliului suprem al membrilor de gradul 33 al Francmasoneriei Misraim de la Paris, este aprobată promovarea evoluționismului ca știință, în timp ce ei înșiși își râd de această teorie:

„Având în vedere acest obiectiv [teoria științifică a evoluției], prin intermediul presei noastre vom induce o încredere oarbă în această teorie. Intelectualii se vor împăuna cu cunoștințele lor și, fără nicio verificare logică, le vor aplica și le vor răspândi ca fiind valabile din punct de vedere științific. Astfel, vom educa mințile în direcția pe care o dorim. Să nu presupuneți nicio clipă că acest obiectiv este sortit eșecului. Gândiți-vă doar la succesul pe care-l vom asigura darwinismului.”

După cum se vede, masonii recunosc deschis că se folosesc de oamenii de știință și de mass media (controlată de ei) pentru a prezenta această minciună drept adevăr științific, chiar dacă ei înșiși o găsesc hilară. Când vorbesc despre succesul pe care-l vor asigura darwinismului, masonii se referă, de fapt, la infiltrarea acestei false teorii în universități, manuale și presă, ca adevăr științific, discreditând în același timp pe cei care aduc argumente împotriva teoriei evoluționiste.

Prin intermediul ideologiei darwiniste și prin metode de spălare a creierului, n-a fost, bineînțeles, prea greu pentru francmasonerie să declanșeze un val de ostilități, să promoveze rasismul și să comită genociduri. Cu ajutorul unor francmasoni de rang înalt, această societate secretă a împins lumea spre un dezastru oribil. Complotul lor a dus la moartea a peste 350 de milioane de vieți, care au trăit experiența celor două războaie mondiale fără să înțeleagă ce li se întâmplă.

În cartea sa, The Secret Cult of the Order (Cultul secret al Ordinului), Anthony Sutton afirmă:

„Atât Marx, cât și Hitler, își au rădăcinile în filozofia lui Hegel. Și rețineți că nietzsche-ismul, darwinismul și marxismul au fost toate menționate în Protocoalele înțelepților Sionului. Și nu întâmplător. Nazismul – o variantă a fascismului – a izvorât din nietzsche-ism, iar comunismul din marxism. Ambele au fost bazate pe principiile lui Hegel. Mai mult, ambele au fost dictaturi științifice, legitimate de știința darwinistă.”

Interesul lui Hitler și al lui Marx pentru evoluționismul darwinist este deja un fapt istoric. În perioada în care a locuit în Londra, Karl Marx a asistat la conferințele lui T.H. Huxley despre evoluția speciilor. Dându-și seama de asemănarea ciudată dintre conceptul comunist al luptei de clasă și principiul darwinist al selecției naturale, Marx i-a trimis lui Darwin un exemplar al cărții sale, Das Kapital (Capitalul), în 1873. Încântat de teoria evoluționistă, Marx i-a cerut lui Darwin permisiunea de a-i dedica următorul volum. Deci oricum i-am spune, fascism sau marxism, aripa dreaptă sau aripa stângă, baza acestor filozofii este teoria evoluției a lui Darwin. În cartea sa, Evolution and Ethics (Evoluție și etică), anatomistul și antropologul scoțian Arthur Keith afirmă:

„Führerul german, așa cum am mai spus-o în repetate rânduri, este un evoluționist. El a dorit să construiască o Germanie conformă cu teoria evoluției.”

În cazul comunismului, ca și în cel al nazismului, rezultatul a fost o enormă baie de sânge. A fost consecința firească a teoriei darwiniste și a dictaturii științifice. Aplicând ideile lui Darwin, atât comuniștii, cât și fasciștii au omorât milioane de oameni. Aceste două grupuri își au originile în elita Iluminaților, care urmăresc aceleași obiective și în ziua de azi.

Conform cu mantra darwinistă – supraviețuirea celui mai adaptat – victoria cere vărsare de sânge. Această teorie satanică, infiltrată în societate ca darwinism științific, a permis uciderea a milioane de oameni, a justificat masacre și a distrus națiuni. Și totul s-a petrecut sub masca unei baze științifice, aceea a supraviețuirii celui mai puternic, deși toate dovezile științifice demolează această teorie.

Totuși, să nu-l incriminăm prea tare pe Darwin. Se cunoaște faptul că el însuși a fost sceptic în privința teoriilor care i-au fost transmise de bunicul său francmason. Acesta spunea – în Viața și corespondența lui Charles Darwin, editată la Londra, în 1887, de către fiul său, Francis:

Anunt

„Uneori mă trece un fior rece… Mă întreb dacă nu cumva m-am dedicat unei fantezii.”

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!