Extratereștrii antici și motivul pentru care am încetat să mergem pe Lună

„Pe Apollo 11, în drum spre Lună, am observat o lumină pe fereastră care părea să se miște alături de noi. Au existat multe explicații despre ceea ce ar putea fi, în afară de o altă navă spațială dintr-o altă lume. Deci, din punct de vedere tehnic, definiția rămâne neidentificată.” (Aldrin)

Edgar Mitchell, astronautul care a participat la misiunea Apollo 14 în anul 1971 și al 6-lea om care a mers pe Lună, a afirmat că, „după ce a călătorit în spațiu, este pe deplin convins că extratereștrii ne urmăresc. Nu știu câți, unde și cum o fac, dar cu siguranță ne urmăresc, ne observă”, a spus acesta.

Misiunile Apollo ale NASA nu au fost de natură obișnuită. Când omenirea s-a aventurat pe Lună, un vast ocean de mistere se afla în fața noastră, dar acest ocean nu a fost explorat, ci dimpotrivă – am reușit să ajungem pe Lună, dar misterele păreau să fi sporit, nicidecum să fie dezlegate.

Anunt

Și da, există mult mai multe mistere despre lună decât am fi crezut vreodată. Luna a fost întotdeauna un subiect foarte discutat, iar speculațiile cu privire la enigmele pe care le ascunde au existat, de asemenea, dintotdeauna.

Oare de ce nu am mai fost recent pe Lună? De ce nu explorăm în detaliu toate posibilitățile în acest sens?

Majoritatea oamenilor cred cu tărie că misiunile Apollo ale NASA au fost observate de ființe extraterestre. Această teorie, care a fost complet respinsă de sceptici, a fost alimentată și de comentariile și părerile astronauților și ale oficialilor guvernamentali de rang înalt.

În 1979, Maurice Chatelain, fost șef al NASA Communications Systems, a confirmat că Armstrong a raportat într-adevăr că a văzut două OZN-uri pe marginea unui crater. „Întâlnirea a fost una cunoscută în cadrul NASA”, a dezvăluit el, „însă despre care nimeni nu a vorbit până acum”.

Potrivit lui Armstrong, neoficial: „Am fost avertizați să plecăm. Nu pot intra în detalii, pot doar să spun că navele lor sunt cu mult superioare, extrem de avansate, atât ca dimensiune, cât și ca tehnologie.”

Mulți oameni sunt absolut convinși că nu toate imaginile lansate de NASA sunt reale și presupun că acest lucru se datorează faptului că imaginile originale ar dezvălui structuri și artefacte care ar provoca panică în rândul publicului larg. Mulți consideră că există sute de imagini de la NASA care au fost modificate tocmai pentru a ascunde structuri, baze lunare și artefacte care dovedesc existența unei prezențe extraterestre pe Lună. Iar oamenii de știință de la NASA și Farouk El-Baz au confirmat această bănuială, atunci când au spus că „nu toate descoperirile au fost anunțate publicului”.

Interesant este faptul că în timpul misiunii Apollo 11, care a fost difuzată la televizor, a existat o întrerupere, un decalaj în transmisia în direct, care a durat câteva minute. În timp ce NASA afirmă că acest lucru s-a datorat faptului că camerele de luat vederi s-au supraîncălzit, mulți consideră că nu despre asta a fost vorba, de fapt, ci că, în acest interval, operatorii radio din întreaga planetă au preluat o conversație între astronauți și NASA, în care Neil Armstrong vorbea despre prezența a două nave extraterestre gigantice care îi observau de la distanță. Chiar dacă NASA nu a confirmat niciodată faptul că această conversație a avut loc, iată una dintre transcrierile conversației dintre NASA și Houston în timpul „decalajului” transmisiei de televiziune:

 

Anunt

„Armstrong & Aldrin: Sunt uriașe… Nu, nu, nu – nu este o iluzie optică. Nimeni nu va crede asta!

Houston: Ce… ce…? Ce naiba se întâmplă? Ce e în neregulă acolo?

Armstrong & Aldrin: Sunt aici…

Houston: Cine e acolo? (zgomot înfundat, emisie întreruptă)

Armstrong & Aldrin: Am văzut câțiva vizitatori. Au fost aici o vreme, observându-ne instrumentele.

Houston: Repetați ultima informație!

Armstrong & Aldrin: Au fost și alte nave spațiale. Sunt aliniați în cealaltă parte a craterului…”

 

Desigur, există multe alte transcrieri în care astronauții și controlul de la sol vorbesc despre navele extraterestre și care reprezintă dovezi cruciale în acest sens.

Există zeci de teorii care sugerează că Luna este plină de baze extraterestre, unele dintre ele situate în partea îndepărtată a Lunii. Potrivit tehnicianului fotografic NASA, Donna Tietze, există oameni în cadrul NASA a căror sarcină este aceea de a „aerografia și edita orice anomalie găsită în imaginile de pe Lună”.

 

Așadar, tot ceea ce se petrece este absolut fantastic… Oare vom descoperi vreodată dacă există baze extraterestre pe Lună?

Iar aceste baze misterioase (pe care NASA a încercat din răsputeri să le țină secrete) reprezintă cumva motivul pentru care omenirea nu a reușit să se întoarcă pe Lună?

Toate transcrierile conversațiilor dintre astronauți și NASA fac o referire incontestabilă la existența extratereștrilor și OZN-urilor de pe Lună și din spațiu?

Anunt

De ce ni se ascund și când ni se vor dezvălui toate aceste secrete?

Totul rămâne (deocamdată) învăluit în mister…

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!