Fenomen bizar în India. Bile metalice căzute din cer


Localnicii din districtele Surendranagar, Kheda și Anand din Gujarat – India au raportat căderea din cer a unor bile de metal misterioase. Aceștia sunt absolut uluiți, fiind complet nedumeriți de ceea ce se petrece.

Locuitorii satului Saila din districtul Surendranagar au povestit că o minge de metal (ulterior și altele) a căzut din cer. Fragmentele au fost împrăștiate pe câmp.

În ultimele trei zile, bile ciudate de metal, negre și argintii, au fost găsite în Umret și Nadiad din districtul Kheda, precum și în alte trei sate din districtul Anand.

Anunt

După aceste incidente stranii, a intervenit Laboratorul de Cercetări Fizice (PRL), un institut guvernamental din cadrul Departamentului de Spațiu care efectuează cercetări în domeniul științei spațiale. Experții cred că misterioasele bile de metal reprezintă resturi de la un satelit.

Însă este foarte ciudat faptul că niciuna dintre agențiile spațiale nu a prezis acest fenomen, având în vedere că, în astfel de cazuri, este emisă o declarație oficială cu câteva zile înainte de incident.

 

 

Anunt

Like it? Share with your friends!

error: Content is protected !!