Guvernul din umbră. Puterea ocultă mondială. Secretele bine păzite de conducătorii lumii

Se ştie că fenomenele care au loc în jurul nostru sunt supuse unui embargo al cunoaşterii de către puterea ocultă mondială, ce modelează (nu întotdeauna într-un mod fericit) gândirea şi destinul omenirii.

La masele umane ajung doar cunoştinţele stiinţifice destinate pentru uzul public. În conspiraţia tăcerii se foloseşte deseori termenul paranormal, sinonim cu „de neluat în seamă”, pentru a tăia elanul cercetătorilor către un studiu aprofundat al fenomenelor ce evoluează în Univers.

Pentru majoritatea savanţilor neimplicaţi în programe de cercetare finanţate din bugete negre, expresia paranormal echivalează cu neseriozitatea în cercetare. Drept urmare, se evită studierea tocmai a esenţei fenomenelor cu care vin în contact. Astfel, fenomenele se cercetează doar sub aspectul definiţiilor, punându-se astfel stavilă cunoaşterii în profunzime a lucrurilor din care este alcătuit Universul.

Anunt

Nu se cunoaşte nici până astăzi ce reprezintă cu exactitate electricitatea, magnetismul, gravitaţia şi alte fenomene ce pot fi definite drept paranormale. Noi înşine suntem un produs paranormal, rezultat din combinarea a două fiinţe microscopice distincte – ovulul şi spermatozoidul – ce poartă în structura lor informaţiile ce ne clădesc fizic, psihic şi ne definesc destinul. Înşusi Dumnezeu este o entitate paranormală 100%. Deţine puteri divine supreme, este nemuritor şi este localizat pretutindeni în Univers. În lumea cunoscută de noi, toate fenomenele sunt paranormale prin geneză şi normale prin repetabilitate.

Potrivit concluziilor oamenilor de ştiinţă tradiţionali, noi detectăm – prin simţurile noastre – şi prin tehnologia creată de om doar 5% din fenomenele ce au loc în Univers. Restul de 95% rămâne invizibil pentru noi. Este constituit din materie şi energie neagră, pe care nu o vedem, dar care există cu certitudine.

S-a descoperit recent că Universul în care trăim este atras de un alt univers, mai dinamic. Prin urmare, nici teoria Bing Bang referitoare la crearea Universului nu mai este actualitate, dar o menţinem, pentru ca minţile noastre să rămână ocupate cu… lucruri inutile.

În urma unor estimări făcute de oameni de ştiinţă, rezultă că particulele cunoscute de către fizicieni reprezintă doar 1% din materia din care este constituit Universul. Dezinformarea se menţine şi în fizica cuantică. De pildă, viteza absolută de propagare corpusculară este considerată a fi viteza luminii în vid (aproximativ 300.000 km pe secundă). În manualele şcolare până la cele postuniversitare, se susţine că viteza luminii nu poate fi depăşită. Prin urmare, se induce de timpuriu în mintea omului ideea că nu este posibilă călătoria în spaţiul cosmic îndepărtat.

În fapt, viteza corpusculară în Universul nostru poate fi şi superluminică, până la viteză intantanee. S-a demonstrat că doi fotoni corelaţi, rezultaţi dintr-un atom, comunică telepatic instantaneu de la distanţe de milioane de kilometri în spaţiul cosmic. Este posibil – şi s-a dovedit din punct de vedere ştiinţific acest lucru – ca o particulă să se deplaseze instantaneu prin spaţiul cosmic şi să fie în mai multe locuri deodată. Se practică o dezinformare crasă şi asupra abilităţilor extrasenzoriale latente ale omului, în special în ceea ce priveşte comunicarea telepatică şi teledecţia extrasenzorială, pentru a se preveni investigarea în timp real a galaxiei noastre de către neiniţiaţi.

Puterea ocultă menţine – prin religii – embargoul asupra cunoaşterii

Totodată, puterea ocultă menţine embargoul asupra cunoaşterii şi prin religii. Sintagma „crede şi nu cerceta”, invocată în Biblie, este relevantă în acest sens. Omul obişnuit trebuie să creadă ce i se spune şi nu cerceteze, pentru a cunoaşte adevărul. Există o logică sinistră la prima vedere, în ascunderea adevărului faţă de masele populare. La ce bun să fie spus adevărul unor indivizi umani care nu au altă preocupare decât să mănânce, să bea, să-şi înşele semenul, să se agreseze reciproc, să agreseze celelalte vieţuitore tereste şi să polueze mediul?

Pentru masele umane, geneza omului pe Pământ rămâne un mister. Dezlegarea acestei enigme a fost lăsată la aprecierea fiecărui individ, cu excepţia dogmelor religioase impuse. Omul poate să creadă despre originea sa orice pofteşte. Că este rezultat al creaţiei divine, că este un produs al evoluţiei speciilor, că a fost creat de extratereştri sau a fost exilat la periferia galaxiei Calea Lactee din cauza firii sale. (Ipoteză susţinută şi de faptul că celule din oasele animalelor terestre sunt aliniate ordonat, iar cele din oasele umane sunt dispuse haotic – semn că în trecutul îndepărtat omul s-ar fi aflat în afara gravitaţiei terestre.)

Ce spun extratereştrii despre rasa umană

Anunt

Conform unor documente secrete arhivate de un cercetător de la Departamentul de Apărare al SUA, extratereştrii care colaborează cu pământenii la anumite proiecte confidenţiale, pretind că ei ne-au creat pe noi – acum 50.000 de ani, prin încrucişare cu versiuni mai vechi ale lui homo sapiens. Şi că ei, la rândul lor, au fost creaţi de o altă rasă extraterestră – mai evoluată din punct de vedere psihic şi fizic – având pielea portocalie şi înălţimea de 2,10 – 2,40 m.

(La Scăieni, în Curbura Buzăului, în anii ’60 a fost descoperită o necropolă cu schelete gigantice de 2,20 – 2,40 metri. Întâmplător, au fost văzute și OZN-uri planând deasupra necropolei.)

Ce spun oficialii de la NASA despre extratereştri

Fostul astronaut dr. Edgar Mitchell, al şaselea om care a păşit pe Lună, a declarat pe 23 iulie 2008 (la Radio Kerrang, West Midlands, UK) că OZN-urile şi extratereştii există, că în ultimii 60 de ani ne-au vizitat planeta și că guvernele ne ascund toate aceste lucruri. Iar Clark C. McClelland, specialist în nave spaţiale, a declarat că a văzut un extraterestru de aproximativ 2,20 m înălţime pe monitoare în timp ce se afla de serviciu la Centrul Spaţial Kenedy, la controlul evoluţiei navetei în spaţiu. Extraterestrul stătea vertical în compartimentul navetei destinat încărcăturii. Era în discuţie cu doi astronauţi americani. A observat, de asemenea, pe monitoare, nava extraterestrului, care se afla pe o orbită stabilă în spatele motorului principal al navetei.

„Am observat acest eveniment timp de un minut şi şapte secunde – a declarat omul de ştiinţă american, Clark C. McClelland – timp suficient pentru a memora tot ce am văzut. Era vorba de un extraterestru şi o navă spaţială. Era o făptură înaltă de aproximativ 8-9 picioare înălţime (aproximativ 2,20 m), de formă umanoidă, avea braţe, picioare, un torace îngust şi un cap de dimensiuni normale pentru statura sa. […] Îşi mişca foarte mult braţele – ca şi cum dădea indicaţii. Nu am auzit nicio comunicaţie vocală. Casca sa nu era la fel de mare precum ale celor doi astronauţi NASA şi avea un vizor pentru vedere frontală. Avea un mic dispozitiv, probabil pentru comunicaţii, ataşat doar pe partea dreaptă a căştii. Nu am văzut niciun rezervor pentru oxigen. Era înfăşurat cu o centură lată. […] Nu am observat nimic din ceea ce putea fi o armă. […]

Ulterior, am fost contactat de un prieten care mi-a spus că a observat, de asemenea, un extraterestru de 8-9 picioare înălţime în interiorul compartimentului pentru echipaj al navetei noastre. Ambele misiuni au fost întâlniri DOD (Pentagon) Strict Secrete (TS).”

NASA este controlată de Pentagon

Potrivit declaraţiei făcută de omul de ştiinţă american Clark C. McClelland, NASA nu este o organizaţie spaţială civilă, ci se află sub controlul Pentagonului.

Iar prin cariera sa ştiinţifică şi din punct de vedere etic, savantul Clark C. McClelland nu poate fi bănuit de subiectivism. C

„Cu trecutul meu, uşor de verificat, nu există nicio agenţie guvernamentală care să poată spune că sunt nebun. Sunt pionier al programelor spaţiale. Am asistat la lansarea misiunilor Mercury, Gemini, Apollo, Apollo – Soyuz, Skylab, Space Shuttle şi Deep Space precum şi la Staţia Spaţială Internaţională.

Am primit caracterizări de la Walter Cronkite; Maior (r) Donald Keyhoe, Director NICAP; Richard Hall, fost Director adjunct la NICAP; astronom Dr. J. Allen Hynek; etc. Am servit drept Assistant State of Florida şi MUFON Unit Director KSC, Director al NICAP (Comisia Naţională pentru Investigaţii asupra Fenomelelor Aeriene) la Cape Canaveral şi KSC. Am primit menţiuni deosebite din partea senatorilor americani, congresmeni, militari şi oameni de ştiinţă.

De fapt, acestea certifică tot ceea ce a relatat recent, cu mult curaj  prietenul meu, astronautul Edgar Mitchell, membru al misiunii Aopollo 14.

Am lansat sau am fost martorul a 650 de misiuni spaţiale de-a lungul vieţii mele. Sunt expert în recunoşterea vizuală a oricărui tip de navă contruită de oameni, secretă sau de orice fel. Recunosc navele extratereste şi cele neidentificate atunci când le văd. Am fost Directorul Unităţii 3 al NICAP, adevăratul X-Files la Cape Canaveral şi la Centrul Spaţial Kenedy din 1958 până în 1992. […] Extratereştrii sunt aici!”

În continuare, Clark C. McClelland a relatat și faptul că a auzit întâmplări cu extratereştri văzuţi pe Lună de cosmonauţi de la NASA.

Așadar, trebuie să admitem că lucrurile din lumea noastră nu sunt tocmai aşa cum le ştim noi. Sau cum ni se prezintă. Au loc cercetări extraterestre confidențiale și tot felul de experimente strict secrete, nedestinate publicului larg.

 

Anunt

 

Vasile Rudan, revista online Jurnal Paranormal

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!