Inginerie genetică antică. Originea omenirii, dezvăluită în tăbliţele sumeriene: omul modern, creat de zeii Anunnaki? Adevărata identitate a celebrului personaj biblic Enoh

Mii de tăbliţe sumeriene au fost descoperite în secolul XIX pe actualul teritoriu al Irakului; tăbliţe care ne relatează istoria străveche a omenirii.

Cercetătorul Zecharia Sitchin este cel care a încercat să traducă aceste tăbliţe. Conform acestuia, misterioasele texte spun că ”zeii veniți din cer” – Anunnaki – au coborât pe Pământ acum aproximativ 350.000 ani, în zona actualului Irak.

Anunt

Acești Anunnaki aveau cam 4 – 5 metri înălțime și o durată a vieții de peste 10.000 de ani tereștri, ceea ce i-a făcut ulterior pe oameni să-i considere nemuritori.

Mai erau numiți și Nefilimi.

Liderul extratereştrilor Anunnaki era Iehova (Domnul) din Biblie?

Anunnaki veneau de pe o planetă numită Nibiru, scopul venirii lor pe Terra fiind cel de a extrage aur din zăcămintele de pe Pământ, acest aur fiindu-le necesar pentru a salva atmosfera planetei lor.

Conducătorul acestor Anunnaki se numea Enki, numit ulterior Iehova, semnificație care ne oferă o cu totul altă perspectivă asupra lui Dumnezeu.

 

Omul modern, creat prin inginerie genetică?

După 150.000 de ani, o parte dintre zeii Anunnaki s-au revoltat și atunci s-a luat decizia creării unor muncitori prin realizarea unor ”mutații genetice” asupra oamenilor primitivi care existau pe Pământ la vremea aceea. Astfel, s-a urmărit în acest scop crearea unor hibrizi între oamenii primitivi și Anunnaki, folosind material genetic de la ambele rase.

Anunt

Conform antropologiei moderne, se consideră că saltul evolutiv de la Homo Erectus la Homo Sapiens s-a produs în urmă cu aproximativ 200.000 de ani. Acest salt este însă extrem de dificil de explicat, dacă nu chiar imposibil – prin mecanismele evolutive naturale, efectiv ”sărindu-se” parcă peste mai multe milioane de ani de evoluție naturală. Acest salt uriaș este uimitor, cu atât mai mult cu cât avea loc în Era Glaciară. Tocmai de aceea, ipoteza de creare a lui Homo Sapiens prin mecanisme de mutații genetice, așa cum o indică scrierile sumeriene, este în mod evident extrem de plauzibilă. Concluzia la care ajung astăzi din ce în ce mai mulți antropologi este aceea că saltul care a dus la apariția lui Homo Sapiens nu a fost unul spontan, natural, ci unul indus în mod artificial.

 

La crearea omului modern au intervenit şi extratereştrii de pe Sirius?

Textele sumeriene afirmă că au fost realizate mai multe tentative de creare a unor hibrizi între Anunnaki și oamenii primitivi, dar acești hibrizi nu se puteau reproduce. Crearea unei ființe capabilă de reproducere a fost posibilă doar prin intervenția unei alte rase extraterestre, care provenea din sistemul stelar al lui Sirius. Se menționează că aceste ființe de pe Sirius aveau o înfățișare bizară – jumătate om și jumătate delfin.

 

Crearea lui Adam şi a Evei

Textele sumeriene spun că primul embrion a fost purtat chiar de zeița-soție a lui Enki, pe nume Ninki.

Primul om creat a fost bărbat și a fost numit Adapa (Adam). Se menționează că, îndrăgindu-l foarte mult, Enki a dorit chiar să îl adopte. La scurt timp după crearea lui Adapa, a fost creată și o ființă umană-femeie, Eva, dintr-o coastă a lui Adam, putând înțelege că, de fapt, este vorba despre folosirea materialului genetic al acestuia.

Textele sumeriene menționează, de asemenea, că Enki folosea un fel de sceptru cu puteri miraculoase, numit Cheia Vieții sau Ank, simbolizat ca un fel de cruce. Este interesant și totodată semnificativ faptul că acest simbol a fost, ulterior, preluat de tradiția egipteană. La fel de important este de remarcat și faptul că între scrierile antice sumeriene (mesopotamiene), vedice, egiptene și chiar grecești există asemănări frapante, ceea ce denotă ca fiind foarte probabil faptul că, la origine, au fost descrise aceleași evenimente.

Cine era Enoh din Biblie? Thot Atlantul, fiul zeului-extraterestru Enki

Tăblițele sumeriene spun că mult mai târziu, după ce deja oamenii se înmulțiseră, Enki a mai avut un fiu, a cărui mamă a fost chiar o femeie muritoare, pe nume Ishtar.

Ulterior, Ishtar avea să fie cunoscută ca zeița Isis. Din rodul iubirii lor s-a născut apoi un fiu, pe care tradiția egipteană îl descrie cu numele Toth, iar în Biblie el este menționat ca Enoh.

În Vechiul Testament din Biblie există o relatare semnificativă care spune că Enoh a fost luat în zbor de către două ființe, pe un nor, și dus în cer, unde l-a întâlnit pe Domnul, care l-a învățat multe taine pe care să le transmită apoi oamenilor pe Pământ.

Anunt

Conform Cărții Egiptene a Morților, precum și a Imnului către Ramses I, Toth s-a născut pe o insulă. Această insulă s-a scufundat în urma unui mare cataclism, însă înainte de acest eveniment Toth a condus o parte din populație pe teritoriul actualului Egipt, punând bazele civilizației care avea să se dezvolte acolo. Din această descriere se poate deduce că tărâmul scufundat la care se face referire era, de fapt, Atlantida.

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!