Misterioasele peşteri Longyou din China. Au fost acestea construite de imense maşinării ale extratereştrilor Anunnaki?


Sunt peşterile Longyou dovada supremă a tehnologiei extratereştrilor Anunnaki care ne-au vizitat cândva pe Pământ?

Cu mii sau zeci de mii de ani în urmă, constructorii misterioşi ale peşterilor Longyou (China) au avut tehnologia și mijloacele pentru a transporta aproape 1.000.000 de metri cubi de rocă. Mai mult decât atât, ceea ce face aceste peşteri să fie şi mai fascinante îl reprezintă faptul că nu există înregistrări istorice care menționează complexul subteran misterios. Şi asta în ciuda faptului că maeștrii chinezi sunt recunoscuţi pentru consemnarea cu meticulozitate a fiecărui fapt istoric.

Anunt

De fapt, singurul lucru pe care cercetătorii îl știu îl reprezintă faptul că excavarea întregului complex ar fi fost un proiect masiv, care ar fi implicat (aşa cum spuneam mai sus) îndepărtarea și transportul a aproape 1.000.000 de metri cubi de rocă. Întrebarea este evidentă: cine ar fi dispus în acele vremuri de tehnologia și mijloacele pentru a îndepărta și transporta o asemenea cantitate imensă? Ce fel de tehnologie antică le-a permis misterioșilor constructori să creeze o astfel de construcție fascinantă?

Forţa de muncă şi tehnologia necesară pentru a crea ceva precum peșterile Longyou sunt de neimaginat. Experții au calculat rata medie de săpat pe zi pentru o persoană și au ajuns la concluzia că ar fi trebuit ca aproximativ 1.000 de oameni să muncească zi și noapte, timp de 6 ani, pentru a finaliza întregul proiect.

Peşterile Longyou sunt masive, atingând şi înălţimi de până la 30 de metri, suprafața totală acoperită fiind de peste 30.000 de metri pătrați. Cum chinezii antici nu puteau dispune de tehnologii avansate pentru a putea construi aşa ceva, singura concluzie ar fi aceea că aceste peşteri aparţin fie unor civilizaţii umane avansate, ce au existat în trecutul îndepărtat al Terrei, fie ale unor specii extraterestre, precum Anunnaki, care ar fi ajuns pe planeta noastră cu mult timp în urmă… Rămâne, deocamdată, o enigmă.

Anunt

Like it? Share with your friends!

error: Content is protected !!