Proiectul CARET: Dovezi ale tehnologiei extraterestre pe Pământ

Documentele scurse în mediul online se referă la o tehnologie foarte avansată, care ar putea fi una extraterestră. Aceste fișiere aparțin Proiectului CARET, un program secret al CIA.

Anunt

Pe 11 mai 2007, emisiunea de radio Coast to Coast a dezvăluit primele teste ale Proiectului CARET. Studioul a primit un e-mail având imagini atașate cu un OZN zburând deasupra Californiei.

Bărbatul care a trimis e-mailul nu și-a dezvăluit identitatea, autointitulându-se Chat. În e-mail, acesta a spus că a văzut obiectul în repetate rânduri.

De îndată ce știrea a fost lansată, liniile programului au început să primească sute de apeluri care pretindeau că au văzut același obiect. Cu toate acestea, confuzia abia începea.

Imediat, cineva a contactat programul pentru a împărtăși informații despre navă. Această persoană a susținut că a fost creată pe Pământ, nu de extratereștri. Cu toate acestea, tehnologia folosită provenea, într-adevăr, dintr-o altă lume.

Acest bărbat s-a identificat drept Elías și a asigurat ascultătorii că a lucrat într-un program secret, numit CARET, în calitate de inginer informatic. Acesta a menționat că era responsabil de cercetarea și dezvoltarea programului bazat pe o tehnologie a unei civilizații extraterestre.

Anunt

Proiectul CARET a fost dezvoltat în anii 1980, în Palo Alto, California. Tocmai zona care a avut cele mai multe fenomene OZN.

Elías a trimis un e-mail care îi susținea declarația. Email-ul conținea documente legate de misteriosul proiect – informații, imagini, fișe tehnice ale unui obiect zburător bizar. Elías a atașat și o pagină web cu toată documentația de înaltă rezoluție a proiectului secret.

Tehnologie extraterestră?

Totodată, Elias a susținut că nu vrea să profite sau să provoace o problemă de securitate a statului. Ci a făcut-o pentru ca toată lumea să aibă acces la aceste informații. A menționat clar că nu este mulțumit de faptul că informațiile sunt ascunse publicului.

“Guvernul are propriile motive pentru a păstra acest secret și chiar cred că, din anumite puncte de vedere, este bine, însă adevărul este că sunt bătrân și n-aș vrea să-mi întâlnesc Creatorul cu mai mult bagaj decât este necesar, fiind părtaș la ascunderea acestor informații.

De asemenea, am multă încredere în umanitate și cred că aceste date chiar pot ajuta, mai degrabă decât să dăuneze securității naționale.

Dezvălui aceste informații nu pentru că vreau să trădez încrederea superiorilor mei, nu voi dezvălui niciodată informații personale. Totuși, nu vreau să induc pe nimeni în eroare. Nu voi dezvălui cele mai compromițătoare informații.

Știu că împărtășesc aceste informații cu destul de multe persoane, astfel că nu voi da indicii care să-mi dezvăluie identitatea.”

Proiectul CARET continuă să fie un mister pentru cercetători.

Anunt

Așadar, este posibil să fi fost folosită tehnologie extraterestră pentru a construi un OZN terestru?

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!