Sala de audiențe a Papei, proiectată să arate ca o reptilă uriașă. Ce secrete întunecate ascunde?

Probabil că majorității i se pare incredibilă ideea existenței unor stăpâni reptilieni.

Însuși David Icke a fost extrem de ridiculizat de mass-media, în timp ce Hollywood-ul, televiziunea și internetul și-au atribuit rolul, timp de zeci de ani, de a transforma această poveste într-o ficțiune.

Anunt

Clădirea a fost comandată de Papa Paul al VI-lea în 1963 și inaugurată în 1971

Interiorul sălii

Aceste imagini prezintă sala de audiență de la intrare. Nu ne-am gândi instantaneu la o reptilă privind-o, ci doar dacă, desigur, tocmai ni s-a pus în vedere acest aspect.

Așadar, cel mai influent lider religios de pe planetă vorbește „din gura unui șarpe uriaș”. Doar o coincidență, nu?

Exteriorul clădirii

Construcția reprezintă una dintre cele mai mari lucrări ale lui Pier Luigi Nervi, considerată printre cele mai importante clădiri ale secolului XX, datorită complexității structurale și a valorii simbolice ridicate.

Anunt

Ciudat este însă faptul că, privită dintr-un anumit unghi, clădirea seamănă izbitor cu capul unui șarpe.

Apariția tehnologiei dronelor a condus și la o creștere masivă a fotografiilor aeriene. Înainte de aceasta, nimeni nu văzuse vreodată clădirea din acest unghi. Însă, odată ce oamenii au observat, au început să facă anumite legături, iar subiectul a devenit unul extrem de controversat.

De ce s-a dorit acest design, al capului de șarpe? Din păcate, nu există înregistrări (de care să știm) care să explice acest lucru.

Statuia La Resurrezione

O altă parte bizară a acestui puzzle este reprezentată de sculptura uriașă în fața căreia stă Papa. Proiectată de Pericle Fazzini.

Să nu ne oprim aici însă. Să privim spre capul lui Iisus.

Din față, pare că părul său lung zboară în spate. Dar din lateral (acolo unde se așază mai marii lumii) acesta pare să ia o altă formă. Din nou, seamănă cu capul unui șarpe.

Ce reprezintă toate aceste lucruri?

Oamenii care s-au ”trezit” știu deja că există un grup mic de oameni (necunoscut publicului) care controlează lumea. Elita mondială. De asemenea, știm (sau ar trebui să știm) că ființele extraterestre ne vizitează de mult timp, iar aceste informații (ca multe altele) ne sunt ascunse.

Am putea, deci, să presupunem că aceste ființe din alte lumi s-au conectat cu acest grup?

Nimeni nu poate spune cu certitudine ce reprezintă simbolismul reptilian, însă, atunci când constați faptul că această religie, creștinismul, este cea mai populară din lume, iar liderul ei desemnat se adresează turmei sale „din gura unui șarpe”, într-o clădire care arată ca o reptilă uriașă, cu un Iisus al cărui cap seamănă cu cel al unui șarpe când este privit de pe scaunele celor care dețin foarte multă putere… parcă nu mai există nicio îndoială că toate acestea înseamnă ceva.

Potrivit lui David Icke, elita mondială este guvernată de ființe extraterestre care iau forma reptilelor. Iar asta începe să aibă din ce în ce mai mult sens. Poate că stăpânii lumii vor un fel de recunoaștere? Sau poate este doar un obstacol de depășit pe drumul către înrobirea noastră?

Este ca și cum Ei ne anunță ce se întâmplă, fără să ne spună în mod direct – simbolismul este atât de evident încât ar trebui să fii complet orb sau să negi absolut orice ca să nu observi și să nu faci toate legăturile.

Astfel, dacă există o putere supremă în spatele tronului, ni se arată în mod cât se poate de clar cui aparține aceasta.

Anunt

 

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!