Simboluri misterioase în deșertul chinezesc: Semnale extraterestre? – Video

Suprafața planetei noastre prezintă diverse simboluri și structuri străvechi ciudate, datând de mii de ani. Cu toate acestea, o serie de imagini din satelit cu deșertul chinezesc sugerează că aici ar putea exista baze extraterestre.

Anunt

Liniile Nazca din Peru, reperele ciudate ale Kazahstanului și acum, iată, aceste structuri ciudate din deșertul îndepărtat al Chinei.

Imaginile din satelit arată câteva simboluri și structuri stranii care par să aparțină unor tehnologii extraterestre.

Recent, pe Reddit au apărut o serie de imagini absolut spectaculoase. Toate preluate de pe Google Maps. Fotografiile prezintă o serie de simboluri și structuri ciudate în deșertul chinezesc, care au atras rapid atenția.

Anunt

Dezbaterea a început rapid, iar câțiva utilizatori au întrebat dacă nu cumva China și celelalte puteri mondiale au avut deja contact cu entitățile extraterestre și au folosit tehnologie din alte lumi.

O posibilă conspirație?

Majoritatea utilizatorilor au fost de acord cu faptul că în spatele acestor imagini se ascunde ceva mai mult. Ceva total necunoscut și care nu este prezent doar în China, ci a fost observat în diferite părți ale lumii.

Unii experți consideră că, în cazul unui contact extraterestru sau al tehnologiei bazate pe inginerie inversă, marile puteri ale lumii și, implicit, unii dintre aliați au reușit deja să pună mâna pe această tehnologie avansată.

Guvernul chinez nu a comentat asupra simbolurilor și structurilor ciudate găsite în deșert. Dar este mai mult decât evident faptul că una dintre cele mai importante puteri din lume știe mult mai multe lucruri despre toate aceste fenomene.

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!