Sunt OZN-urile entități transdimensionale care călătoresc prin plasmă?


Ar putea fi OZN-urile mai mult decât niște nave spațiale pilotate de extratereștri? O nouă ipoteză fascinantă sugerează o viziune alternativă, bazată pe milenii de dovezi și susținută de știința cuantică de ultimă oră.

Andrew Collins este un scriitor de știință și istorie care cercetează, de multe decenii, originile umane. În cea mai recentă carte, “Origins of the Gods”, acesta și co-autorul Greg Little prezintă o explicație unificată a OZN-urilor și a fenomenelor extraterestre care datează din timpurile preistorice.

“Propriul imbold pentru scrierea acestei cărți a fost dorința de a înțelege exact cine erau extratereștrii antici – OZN-urile fiind dintotdeauna văzute ca nave spațiale extraterestre. Mi-am dat seama la o vârstă foarte fragedă, când investigam subiectul, că ceva nu este în regulă. Asta nu înseamnă că nu avem de-a face cu nave spațiale, ci că se întâmplă și altceva. Ceea ce am observat cu mulți ani în urmă a fost că există un fel de legătură între OZN-uri și conștiința umană, în sensul că oamenii care au asistat la acest fenomen aveau o anumită legătură și m-am întrebat dacă nu cumva este ceva mult mai profund implicat aici.”

Prin analiza aprofundată a sutelor de mii de ani de istorie, cuplată cu cele mai recente înțelegeri ale fizicii teoretice și cuantice, Collins și-a prezentat interpretarea cuprinzătoare asupra a ceea ce s-ar putea afla în spatele unor contacte extraterestre.

“Multe OZN-uri sunt pur și simplu construcții de lumină, iar constituentul principal al acestora este ceva cunoscut sub numele de plasmă. Plasma este starea completă a materiei. Plasma reprezintă, de fapt, 99% din Univers. Plasma în sine este, în esență, divizarea atomilor – când electronii eliberează fotoni de lumină. Deci totul devine iluminat. Iar acest fenomen pare să acționeze într-o manieră inteligentă.

Anunt

Fizicienii teoreticieni – precum David Bohm – și-au dat seama că plasma ar putea conține medii ce par a fi vii, ceea ce aceștia au numit proto-inteligență. Ceea ce s-a descoperit mai recent este că plasma însăși poate avea o dimensiune suplimentară a spațiului. Adică plasma însăși ar putea acționa ca un portal către tărâmuri și dimensiuni superioare. Dacă acesta este cazul – și ne întoarcem la așa-numitele proto-inteligențe despre care vorbea David Bohm – atunci, este posibil ca ele să poată locui în construcția de plasmă pe care o identificăm noi drept OZN-uri?”

Numele acestor inteligențe transdimensionale adoptate recent de Collins și colegii săi este N-Beings.

“Vedem inteligența asociată cu plasma ca fiind de natură transdimensională, deoarece pare să aibă o influență în spațiul-timp 3D, dar pare să existe și în afara acestuia, într-un mediu multidimensional. Termenul pe care l-am folosit în carte este de Ființe N-Dimensionale. N se referă la număr, deoarece nu putem spune exact câte dimensiuni sunt implicate.”

Collins crede că această comunicare non-verbală care are loc adesea între cei contactați și inteligențele transdimensionale este posibilă prin ideea cuantică conform căreia particulele pot fi interconectate în ciuda distanței dintre ele.

“Legătura cu OZN-urile este aceea că, dacă aceste medii/construcții de plasmă – pe care noi le numim OZN-uri – au un fel de legătură mentală cu conștiința umană, atunci aceasta poate funcționa numai prin conectare directă. Cu alte cuvinte, unele dintre particulele din creierul nostru au corespondenți în mediile reale ale plasmei și există această rezonanță, această legătură între cele două. Așadar, este posibil ca aceste inteligențe superioare să fie capabile să se conecteze cu noi și să ne conducă în anumite direcții? Eu cred că acest fenomen se întâmplă acum și s-a întâmplat și în trecut, probabil încă de la începuturile omenirii.”

Anunt

Like it? Share with your friends!

error: Content is protected !!