Un document declasificat al FBI sugerează faptul că ființe din alte dimensiuni au vizitat Pământul

Potrivit unui document desecretizat lansat de FBI, se pare că suntem vizitați nu doar de entități extraterestre, ci și de „ființe din alte dimensiuni”.

Anunt

Nu este surprinzător faptul că FBI și-a manifestat interesul pentru studiul fenomenelor OZN? Nu cumva multe dintre filmele SF se bazează, de fapt, pe evenimente reale sau, mai bine spus, pe anumite informații concrete date de guvern pentru a sensibiliza, în mod deliberat, populația?

În anul 2011, după ce unele documente au fost declasificate, un raport scris de un agent special FBI în 1947 a fost făcut public. Agentul FBI, un locotenent colonel a cărui identitate a rămas anonimă din pricina securității naționale, a adunat numeroase date legate de OZN-uri, după ce a intervievat diverși martori și a studiat aceste fenomene ani de zile.

Anunt

Conform rapoartelor și documentelor declasificate, se pare că am fost vizitați de specii extraterestre, unele dintre acestea nefiind de pe alte planete, ci din alte dimensiuni. Aceste ființe provin dintr-un plan eteric coexistent cu universul nostru fizic. Aceste entități au apărut ca niște figuri translucide uriașe.

Iată o transcriere a unora dintre cele mai importante detalii ale raportului FBI:

  • O parte din navele-discuri transportă echipaje; altele se află sub control de la distanță
  • Misiunea lor este una pașnică
  • Acești vizitatori sunt asemănători oamenilor, dar cu dimensiuni mult mai mari
  • Ei nu fac parte dintre cei care au fost cândva pe Pământ, ci provin din propria lor lume
  • Entitățile nu provin de pe o planetă propriu-zisă, așa cum o denumim noi, ci dintr-un plan eteric care se întrepătrunde cu planeta noastră și care nu este perceptibil pentru noi
  • Corpurile vizitatorilor și ambarcațiunile acestora se materializează automat la intrarea în ritmul vibrațional al materiei noastre dense
  • Discurile posedă un tip de energie radiantă sau o rază care dezintegrează cu ușurință orice navă atacatoare. Ele reintră în eteric după bunul plac și dispar pur și simplu din viziunea noastră, fără urmă
  • Regiunea din care provin nu este planul astral, ci corespunde Lokas-urilor sau Talas-ului – cunoscătorii materiei osoterice vor înțelege acești termeni
  • Nu pot fi detectați prin radio, dar probabil pot fi detectați prin radar, dacă ar exista un sistem de semnal special conceput.

Link-ul oficial al FBI:
http://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view

 

Așadar, dacă aceste ființe ne-au vizitat în ultimii 50-60 de ani, este posibil ca aceleași ființe să fi vizitat Pământul și cu sute și mii de ani în urmă? Este posibil ca aceste entități extraterestre/din alte dimensiuni să fi influențat civilizația așa cum o cunoaștem noi astăzi? Și este oare posibil ca acestea să influențeze în continuare (sau chiar să controleze) stilul de viață de pe Pământ?

 

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!