Reptilieni în Egiptul antic? Un papirus bizar ar putea confirma această ipoteză – Video

Există o teorie destul de populară astăzi: reptilienii. Aceste ființe cvasi-mitologice care stăpânesc lumea din umbră. Și au fost găsite diverse dovezi conform cărora aceste ființe existau deja încă din vremuri străvechi.

Anunt

Diferite civilizații antice au lăsat în urmă dovezi ale descoperirii unei civilizații extraterestre străvechi care locuia pe Pământ. Lucrul straniu este acela că cele mai multe interpretări ale acestei idei implică faptul că enigmatica civilizație era cea a reptilienilor.

Iar acum aceste înregistrări par să fi fost descoperite și în Egiptul antic, datorită unui papirus misterios.

Reptilienii în Egiptul Antic?

Înregistrările istorice menționează șarpele Nachash, despre care se crede că a trăit în Grădina Edenului. Atum, o divinitate hibridă om-șarpe a Egiptului antic.

Mai găsim și Quetzalcoatl, zeul-șarpe adorat de mayași, dar și Enki și Ea, șarpele-dublu helix, prezent în toate cărțile istorice ale sumerienilor.

Anunt

Ideea ființelor reptiliene care au trăit pe Pământ din cele mai vechi timpuri se găsește scrisă în lungi texte istorice. Poate cel mai clar exemplu poate fi găsit în înregistrările zeului antic, pe care egiptenii l-au cunoscut sub numele de Sobek, o creatură hibridă, jumătate om-jumătate reptilă, semănând cu un crocodil. A fost una dintre cele mai importante divinități ale Egiptului antic.

În unele iconografii, această creatură era reprezentată arătându-și dinții amenințători, în ciuda faptului că fălcile îi erau închise. Cu toate acestea, apariția sa sublinia amenințarea și puterea.

Și, deși unele texte îl descriu drept ”cel care smulge” sau ”cel înfuriat”, Sobek era de obicei un zeu protector și binefăcător.

Puterea sa era de așa natură încât acesta a fost responsabil pentru crearea Nilului cu propria sa sudoare. În plus, se crede că este și creatorul vegetației și a vieții în Egipt.

Ceilalţi zei

Alături de Sobek, există și alți zei reptilieni, precum Khepri, cunoscut drept stăpânul tuturor lucrurilor. Mai sunt menționați Shu, Tefnut, Geb, Nut.

Egiptul credea că omenirea însăși posedă ADN reptilian, acesta fiind și motivul pentru care ni s-a permis să trăim pe Pământ încă din vremuri străvechi. O poveste care se potrivește teoriei conform căreia omenirea a fost “însămânțată” pe Pământ, prin inginerie genetică. Poate de către o rasă extraterestră care avea nevoie de sclavi. Iar astfel, reptilienii continuă să ne conducă, fără să ne dăm seama de acest lucru.

Așadar, o altă civilizație străveche dă semne că ar fi fost înrudită cu reptilienii, pe care îi venerau. Să fie oare aceștia conducătorii noștri din umbră?

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!