A fost rezolvat misterul Piramidelor din Egipt? Iată cum au fost construite – Video

A fost oare deslușit misterul construirii piramidelor? Iată o nouă teorie a experților

Anunt

Conform disclose.tv, în Egiptul Antic, piramidele de pe platoul din Giza erau considerate de către mulți ca fiind cele mai surprinzătoare structuri create vreodată pe fața Pământului.

Cu toate că a fost construită cu mii de ani în urmă, Marea Piramidă din Giza continuă să surprindă specialiștii, care par să nu înțeleagă nici acum modalitatea în care locuitorii Egiptului Antic au putut construi o astfel de structură fără instrumentele moderne care ușurează enorm procesul construirii.

Multe dintre aspectele extrem de surprinzătoare ce țin de de Marea Piramidă din Giza includ:

  • Experții au descoperit în camerele Reginei ”nisip radioactiv”
  • Impunătoarea structură conține suficientă piatră pentru a crea un zid înalt de câțiva metri în jurul întregii planete
  • Relația dintre Pi(p) și Phi (F) este determinată de proporțiile pe care le are Marea Piramidă
  • Niciodată nu s-au găsit hieroglife în interiorul Marii Piramide.

Cum au reușit anticii să construiască o astfel de structură perfectă?

Care era modul de gândire ce stă la baza piramidelor? Cum au reușit oamenii, în urmă cu mii de ani, să transporte, să ridice și să plaseze aceste blocuri imense de piatră de peste 50 de tone?

După spusele multora, a fost nevoie de armate uriașe de constructori.

Anunt

Filosoful și istoricul Herodot a fost primul din istorie care a menționat această teorie. El susținea că Piramidele din Giza au fost construite de armate de 100.000 de persoane, schimbați lunar, timp de 20 de ani.

Una dintre cele mai greșite idei care au condus la apariția a numeroase interpretări eronate asupra societății Egiptului Antic, asupra culturii acestui popor și asupra originii sale este ideea descoperirii unei mumii înăuntrul piramidei. Este cunoscut faptul că în interiorul Marii Piramide din Giza nu a fost descoperită nicio mumie.

O altă curiozitate interesantă face referire la greutatea piramidei, care se presupune ca ar avea în jur de 6 milioane de tone. Multiplicând acest număr de 100 milioane ori, obținem masa Pământului.

Până acum, nici măcar un singur expert nu a putut oferi un răspuns la una dintre cele trei întrebări fundamentale legate de Piramidele din Giza.

Aceste întrebări sunt:

Cine le-a construit? Cu ce scop au fost construite? Cum au fost construite?

Totuși, un documentar ar putea face lumină în ceea ce privește modalitatea în care aceste creații absolut uimitoare au fost ridicate în urmă cu mii de ani:

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!