Cercetătorii japonezi au prezentat date care confirmă existența OZN-urilor

Oamenii de știință japonezi au lansat dovezi care confirmă existența OZN-urilor, relatează ziarul Yomiuri Shimbun.

Anunt

Specialiștii Laboratorului Internațional OZN din Fukushima au prezentat peste 450 de dovezi – fotografii și videoclipuri – primite de aceștia, cu privire la existența OZN-urilor.

Imaginile publicate prezintă farfurii zburătoare exact în forma în care sunt cunoscute de noi din filmele cu extratereștri.

Anunt

Potrivit șefului structurii de cercetare, Takeharu Mikami, toate materialele au fost verificate pentru eventuale falsificări, folosind programe speciale.

Cercetătorii nu au putut spune cu exactitate ce reprezintă OZN-urile, însă tehnologia extrem de avansată de care dispun este de necontestat.

Laboratorul a fost lansat, în iunie 2021, în sala de distracții Fureai-kan, care a fost deschisă în 1992 de guvernul de la acea vreme a orașului de astăzi Fukushima.

Interesul pentru OZN-uri continuă în întreaga lume, iar NASA continuă cercetările.

Anterior, directorul general al Roscosmos, Dmitri Rogozin, spunea că în Univers poate exista viață, una extrem de dezvoltată, care depășește civilizația umană. Potrivit acestuia, și specialiștii din cadrul Academiei Ruse de Științe (RAS) studiază de multă vreme fenomenele legate de OZN-uri.

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!