Copiii Stelari – Ființe cu gene extraterestre

Începând cu anul 1980, au început să circule numeroase informații în mass-media internațională cu privire la copiii care dețin capacități senzoriale și extrasenzoriale absolut impresionante.

Copiii cu gene extraterestre se remarcă printr-o inteligență deosebită și prin abilități paranormale nemaiîntâlnite la specia umană terestră.

Oamenii de știință implicați în cercetarea acestui fenomen inedit au emis ipoteza potrivit căreia acești copii beneficiază de gene provenite din alte dimensiuni/sisteme solare.

La inițiativa guvernului Chinei, în anul 1982 a fost pornită o campanie de căutare a Copiilor Stelari, fiind descoperiți peste 100.000 copii cu gene de proveniență extraterestră. Mii de astfel de Copii ai Noii Lumi sunt răspândiți la ora actuală pe toate continentele planetei noastre.

 

Copiii Lumii Noi

Copiii Stelari se remarcă printr-o inteligență deosebită și prin abilități extrasenzoriale, anormale pentru specia umană, cum ar fi comunicația telepatica absolută, detecția și teledetecția extrasenzorială fără limite în timp și spațiu, premoniția unor evenimente din viitor, vederea prin medii solide, posibilitatea vindecării instantanee a unor boli considerate incurabile de medicina alopată actuală și alte talente incredibile.

Anunt

O fetiță din China, în momentul în care și-a apropiat palmele de mugurii unor plante, aceștia au înflorit instantaneu.

O altă fetiță, dintr-un stat european, a făcut să apară (fizic) și să dispară un superb cal alb, într-o pădure neumblată, în prezența unei echipe de cercetare.

Din păcate, s-a descoperit (din surse sigure) că o parte dintre acești Copii Stelari au fost dați pe mâna unor agenți de informații fără scrupule, care au avut sarcina de a le înfrânge voința, pentru a fi exploatați ca biosenzori în activitatea informațională. Alții au fost trimiși, se pare, în așa-zise tabere de ”reeducare”.

Care este explicația acestui fenomen neobișnuit?

Să fie vorba despre o invazie extraterestră asupra speciei umane, prin transmitere intrauterină a unor  gene nepământene, după cum consideră unii cercetători implicați în studiul Copiilor Stelari?

Sau este vorba despre un salt în evoluția omenirii, provocat de fenomene neștiute de știința umană contemporană?

Copiii stelari posedă puteri psihice supraomenești, putând să manipuleze spațiul și timpul.

Un posibil răspuns (parțial) pe această temă va fi dat de cercetările românești, ale căror rezultate au fost secretizate de M.Ap.N.

 

Ancheta românească asupra Copiilor Stelari

În țara noastră a început căutarea copiilor cu gene extraterestre spre finele anilor ’60.

Referitor la această temă, în interviul publicat în revista Nexus New Times Magazine nr.12/2009, ediția în limba română, am declarat:

În anii următori, datorită unor descoperiri făcute de cercetătorii ruși, investigațiile noastre au fost extinse și asupra potențialului extrasenzorial latent al unor copii.

În mod semi-oficial, se urmărea elaborarea unor programe de antrenare a unor copii extra-senzitivi, pentru comunicații telepatice și pentru localizarea vestigiilor arheologice din subsol. Într-o etapă ulterioară, pregătirea acestora urma să fie orientată și către alte domenii de frontieră, inaccesibile investigării prin mijloacele tehnice actuale.

Nu ar fi exclus să fi existat și o componentă aplicativă militară în cadrul acelor programe, pe care eu n-o cunoșteam. […] Se știa cu certitudine că, la vârsta copilăriei, omul deține zeci de milioane de neuroni în plus față de vârsta adultă, neuroni care se pierd în perioada școlarizării, prin neutilizarea acestora. Iar între cele câteva zeci de milioane de neuroni activi […] sunt posibile miliarde de conexiuni, ce ar putea îmbogăți substanțial programul „hard disk”-ului cerebral uman. Vă dați seama ce zestre genetica formidabilă pierde omul, din cauza propriei sale ignoranțe?

Am lucrat cu copii care obținuseră performanțe excepționale. Vizualizau mental cavități subterane și alte neomogenități ale subsolului, localizau cu precizie vestigii arheologice aflate sub nivelul solului, descriau până și inciziile de pe fragmente de ceramică aflate în pământ.

Iar în articolul intitulat Omul și potențialul său extrasenzorial, publicat în Jurnal Paranormal, am oferit informații suplimentare:

Cercetările din România au vizat două obiective principale:

1. Căutarea unor modalităţi practice prin care excedentul bioenergetic existent la vârsta copilăriei ar putea fi folosit drept „carburant” pentru comunicaţii extrasenzoriale;

2. Dacă copiii cu dotare genetică superioară pentru comunicaţii extrasenzoriale prezintă detalii fizice exterioare, ce ar putea facilita identificarea operativă a acestora.?

Anunt

Studiile româneşti au semnalat posibilitatea conversiunii potenţialului bioenergetic execendentar, în suport energetic pentru comunicaţii telepatice şi detecţii extrasenzoriale.

Totodată, s-a relevat existenţa unor detalii fizice particulare la copii cu înalt potenţial extrasenzorial, inclusiv în zonele din spatele genunchilor, menţionate de cercetătorii americani de la Departamentul de psihiatrie al Universităţii Cornell, din New York”.

Din analiza preliminară estimativă efectuată asupra fotografiilor unor copii, postate pe internet, ar rezulta că numărul copiilor cu gene posibil extraterestre s-a dublat sau chiar triplat în prezent, comparativ cu începutul anilor ’70.

Am cunoscut o fetiță în vârstă de 3 ani și 6 luni, care avea fantastica capacitate de a vindeca instantaneu, prin simpla atingere cu mâna, bolile pe care medicii le declarau ca fiind mortale.

Am participat, totodată, la un eveniment paranormal straniu, creat de un copil într-o pădure din zona Vârtoapele, în Munții Orăștiei. Eram cu o echipă de cercetare formată din câțiva specialiști geofizicieni, condusă de un academician. Eram însoțiți de o fetiță în vârstă de 9 ani, fiica unui cercetător. La un moment-dat, un membru al echipei noastre a întrebat-o cum se simte. Minunat! a răspuns copila. Acum îmi doresc un cal alb.” Și peste câteva minute s-a ivit un superb cal alb, ce s-a îndreptat către ea. După ce l-a mângâiat pe cap, calul alb s-a întors și a dispărut din câmpul nostru vizual. ”Acum sunt fericită!” a exclamat fetița. Am fost martor ocular, împreună cu ceilalți cercetători, la acest eveniment absolut uluitor, ce nu putea fi explicat prin intermediul științei actuale. Era un copil cu gene extraterestre, care avea capacități extrasenzoriale neomenești? Se pare că putea manipula spațiul și timpul. Abilitățile Copiilor Stelari se mențin pe tot parcursul vieții, asta dacă nu sunt compromise de adulți prin intervenții ”educative” sau răuvoitoare.

 

Adulți cu puteri paranormale, de proveniență extraterestră

Potrivit surselor documentare, Bruno Gröning (foto) – cel mai mare vindecător uman cunoscut în istoria medicinii alternative, vindeca instantaneu câte 5.000 – 10.000 de bolnavi. În privința fantasticei sale capacități tămăduitoare, au depus mărturie medici germani, dintre care unii au fost vindecați și ei instantaneu de Bruno Gröning. Medicii, care au văzut cu ochii lor vindecările miraculoase,  au declarat:

„Bolnavii s-au sculat din scaunele cu rotile și au început apoi să le împingă singuri. Lucrul acesta l-am văzut cu ochii mei. Când am văzut efectele la cei în cărucioare, la tânărul orb care a început să vadă, iar mai târziu la tatăl meu, logic că mi-am schimbat părerea. Atunci n-ai încotro, realitatea te convinge.”

“Când ani de zile ai văzut un bărbat cu brațul strâmb, care deodată poate să-și miște brațul, apare întrebarea firească: cum vine asta? Abia de atunci am început să vorbesc în favoarea lui Gröning, lucru ce înainte nu l-aș fi crezut. Propria mea vindecare m-a convins de faptul că el a putut face ceva, ceea ce în cazul meu nu a reușit nici un medic. […] Am strigat de câteva ori: pot să mișc brațul!”

Natural, priveam totul foarte sceptic. Nu știam deloc unde să încadrez asta: hipnoză, autosugestie. Nu se putea încadra în nicio categorie la care m-aș fi gândit. Era ceva cu totul diferit, ceva ce nu trăisem niciodată înainte, ceva ce mintea mea nu putea pricepe. […] Acolo vindecările se petreceau în mod masiv. ”

Fost pacient paralizat, în scaun cu rotile: „Am început să alerg și să sar!”

În scurta sa viață, Bruno Gröning a trăit modest, neluând absolut niciun ban de la bolnavii pe care îi vindeca. Spunea că în cazul în care ar fi luat bani pentru serviciile sale, din momentul acela și-ar fi pierdut cu siguranță harul de a tămădui.

Indianca Shakuntala Devi (foto), supranumită Computerul Uman, la vârsta de 3 ani a dovedit că posedă o abilitate fantastică de a reține numere complexe. La 6 ani a făcut o demonstrație matematică la Universitatea din Mysore, iar în 1977 a extras rădăcina pătrată din 188132517, mai repede decât computerul. A calculat în numai 50 de secunde a 23-a rădăcină unui număr de 201 cifre.

În 1980, la Imperial College din Londra i s-a pus întrebarea cât face 7686369774870 înmulțit cu 2465099745779. A răspuns în 28 de secunde: 18947668177995426462773730. Cele 28 secunde au inclus calculul și răspunsul la întrebare. În 1988, Shakuntala Devi fost testată de profesorul de psihologie Arthur Jensen, de la Universitatea din California.

Printre alte teste, a fost întrebată cât face radical din 61629875 sau să afle ce număr ridicat la puterea 15 face 170859375. Ea a calculat mai repede decât a reuşit profesorul Jensen să copieze răspunsurile date de computer.

Și exemple de acest fel pot continua.

 

Cum recunoaștem un Copil Stelar, cu gene extraterestre

Copiii Stelari sunt dotați cu o inteligență superioară, care de multe ori nu poate fi sesizată de către persoanele adulte.

Au o privire inteligentă, de o seriozitate matură.

Interceptează pe cale telepatică gândurile celorlalți.

Au abilități extrasenzoriale neomenești.

Văd fenomene invizibile pentru adulți și pot manipula, pe cale psihică, spațiul și timpul.

Pot vindeca instantaneu maladii incurabile din punct de vedere al medicinii alopate actuale.

Însă, dacă observați asemenea comportamente la copiii voștri sau ai altor persoane, este bine să nu divulgați informații în acest sens. Caracteristicile Copiilor cu gene extraterestre constituie secrete de stat, rezultatele cercetărilor efectuate în diverse țări fiind clasificate operativ la nivel guvernamental. Secretizarea informațiilor despre Copiii Stelari ar avea drept scop protejarea acestora de intervențiile neavenite din partea unor adulți sau instituții aparent binevoitoare.

 

Ipoteze elaborate de oamenii de știință cu privire la Copiii cu gene extraterestre

Oamenii de știință care studiază cazurile în speță au elaborat două ipoteze, diametral opuse.

Dacă Copiii Stelari și adulții, deopotrivă, cu aceste puteri extrasenzoriale neumane sunt genetic extratereștrii, atunci trebuie să ne așteptăm, în viitorul apropiat, la o invazie asupra pământenilor, pornită dintr-un alt sistem solar.

Este posibil ca, la un moment-dat, să le fie activată, prin impuls telepatic, o anumită funcție cerebrală, pentru ca umanoizii stelari să preia controlul asupra omenirii. Undele telepatice străbat instantaneu spații astronomice. Voința maselor umane ar putea fi blocată printr-o armă extraterestră, ce produce instantaneu amnezie totală în rândul speciei umane, prin ștergerea informațiilor existente pe ”hard diskul” cerebral. Fiecare individ cu gene terestre ar rămâne dezorientat pe loc, incapabil să gândească, iar procesele sale metabolice se vor diminua.

A doua ipoteză, favorabilă pământenilor, prevede că populația planetei noastre este supusă unui salt genetic evolutiv, datorită unor fenomene situate dincolo de limitele cunoașterii, precum finalizarea unui ciclu în mișcarea de precesie a Pământului, care se încheie la fiecare 26.000 de ani și, astfel, pășirea omenirii într-o nouă eră, cu posibilități benefice asupra speciilor terestre. Avantajele preconizate pot fi însă contracarate de două fenomene cosmice majore, care se suprapun în perioada actuală: inversarea polarității magnetice terestre și inversarea polarității magnetice Solare, care au efecte bulversante asupra bio-câmpului uman, animal și vegetal. Oamenii de știință nu știu nici care vor fi urmările orientării actuale ale sistemului nostru solar către centrul Galaxiei Calea Lactee, unde există o imensă gaură neagră, cu masa echivalentă cu 4.000.000 de sori, ale cărei legi fizice nu sunt cunoscute de știința actuală. În plus, începând cu anul 2017, potrivit unui comunicat dat de către NASA, au început bombardamente cu asteroizi asupra Pământului; la care se adaugă beligeranța morbidă a speciei umane terestre.

Prin publicarea acestui articol, autorul nu a urmărit să provoace teamă în rândul cititorilor. Nu putem sta însă în continuare cu capul în nisip, sperând că vom fi feriți de viitoare cataclisme ce se vor abate asupra omenirii. Suntem responsabili, în mare măsură, pentru disfuncțiile structurale ivite pe planeta noastră și la nivelul speciilor biologice terestre.

Anunt

Trebuie să fim conștienți de fenomenele periculoase pe care le-am creat noi înșine, cu bună știință și să ne asumăm cu responsabilitate partea noastră de vină. Și, în limitele posibilităților, să încercăm să dregem ce am stricat.

Pledăm pentru trezirea omenirii din euforia actualei civilizații tehnologice poluante, pe care a scăpat-o de sub control și revenirea la Legile Divine ale Naturii.

 

 

Vasile Rudan, revista online Jurnal Paranormal

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!