Imaginează-ţi că ai o antenă mică pe acoperişul casei tale şi un aparat pe undeva prin casă care produce energie electrică în cantitatea dorită, fără costuri, în mod ecologic, care nu face niciun fel de zgomot şi care nu se uzează aproape niciodată. Cu acest dispozitiv îţi poţi încălzi şi ilumina casa, îţi poţi pune în funcţiune toate aparatele electrice din casă şi, bineînţeles, îţi poţi încărca maşina electrică, telefonul mobil, etc.

Aşadar, nu mai ai nevoie să plăteşti factura la încălzire, nici cea la curent electric şi nici nu mai este necesar să cumperi benzină.

Rezultatul: bugetul tău familiar creşte, puterea ta de cumpărare creşte, dar cel mai mare avantaj de pe urma acestei tehnologii este libertatea. Eşti liber – pentru că lanţurile care te leagă de concernele mafiei globale, şi anume dependenţa de energie, căldură şi benzină, vor fi, dintr-o lovitură, distruse o dată pentru totdeauna. În acelaşi timp, puterea acestei mafii, care coordonează în interesele ei procesele politice, economice şi sociale, scade în mod dramatic, proces ce poate duce la democratizarea adevărată a lumii.

O astfel de tehnologie, care să producă energie la costuri aproape zero şi să aibă calităţile enunţate mai sus, pare mai degrabă o chestiune de domeniul ştiinţifico-fantasticului. Ei bine, această tehnologie nu doar că poate exista, ci ea există cu adevărat chiar în acest moment.

Mai mult decât atât, tehnologia despre care vorbim a fost descoperită şi prezentată încă din anul 1931, de către genialul inventator Nikola Tesla. Tesla a construit un convertor gravitaţional de energie, cu care a pus în mişcare un automobil de marcă Pierce Arrow.

Ceea ce se găseşte în cantitate mare, este peste tot şi stă la dispoziţia oricui, precum aerul, nu se poate vinde pe bani mulţi, nu se poate monopoliza, din acesta nu se poate scoate profit uriaş. În consecinţă, tehnologia ce produce energie liberă neconvenţională (TELN = Tehnologia Energiei Libere Neconvenţionale) nu este în folosul caracatiţei mondiale ce parazitează şi domină lumea.

Există indicii, eu le-aş numi chiar dovezi, că TELN a fost preluată şi dezvoltată în secret pentru a fi folosită doar de aşa-numita elită mondială.

În pădurea Hoia-Baciu din România, în deşertul Mojave şi golful Breeze din SUA, în Spezia-Arenzano din Italia, în valea Hessdalen din Norvegia, în Belo Horizonte din Brazilia şi pe muntele Kailasa din Tibet se petrec fenomene inexplicabile.

În aceste zone apar OZN-uri metalice, sfere luminoase, forme geometrice zburătoare, lumini diurne şi nocturne colorate, forme cu aspect nebulos, aeroforme geometrice sau cu aparenţă stranie, bioforme complete sau parţiale, materializări, dematerializări şi forme bioplasmatice. Există ipoteze ce susţin că aceste fenomene ar avea origini extraterestre. Nu cumva ele au, totuşi, o cauză perfect pământeană?

TELN a evoluat mult între timp, chiar dacă aceasta s-a făcut în laboratoare ascunse vederii publicului. Există oameni de ştiinţă de mare notorietate care afirmă cu dovezi credibile că se poate extrage energie din spaţiul cosmic, din câmpul gravitaţional, prin fuziunea la rece, prin implozie şi magnetism. Cine stăpâneşte această tehnologie, acela are la dispoziţie energie în cantitate aproape infinită şi poate, spre exemplu, chiar să teleporteze obiecte şi fiinţe materiale.

Acele bioforme, unele complete altele incomplete, pot fi încercări reuşite sau mai puţin reuşite de teleportare. Sferele luminoase pot fi nişte corpuri energetice. Faptul că în pădurea Hoia-Baciu copacii cresc răsuciţi pe verticală poate fi rezultatul unor vârtejuri de energie ce se mişcă în acel spaţiu. OZN-urile pot fi nişte teste aeronautice care întrebuinţează energia liberă. În acest fel putem, de fapt, explica foarte ușor toate aceste fenomene stranii, aparent inexplicabile.

 

Ce este energia liberă?

În primul rând, trebuie precizat faptul că nu este vorba despre energia liberă de tip Helmholtz, care este de fapt o funcţie de stare a unui sistem termodinamic. Pentru a nu se confunda cu energia liberă din termodinamică, vom defini mai întâi noţiunea de energie liberă pe care o dezbatem aici.

Explicată într-un mod simplu, energia liberă este energia care se poate obţine din mediul înconjurător, în cantitatea dorită, fără costuri prea mari, în mod ecologic.

Sursele de energie liberă pot fi împărţite în două categorii: surse convenţionale şi surse non-convenţionale.

Energia liberă ce se obţine cu ajutorul tehnologiilor convenţionale, numite şi tehnologii ale energiilor regenerabile, poate fi spre exemplu de natură solară sau eoliană. Energia liberă neconvenţională se obţine, spre exemplu, cu următoarele tehnologii: fuziunea la rece şi electrogravitaţie.

Energia liberă regenerabilă

Anunt

– Energia solară
– Energia eoliană
– Energia hidraulică
– Energia mareelor
– Energia potenţială osmotică
– Energia geotermică
– Energia din biomasă

Tehnologiile Energiei Libere Neconvenţionale(TELN)

– Fuziunea la rece
– Eletrogravitaţia
– Forţele centrifugale
– Electroliza
– Implozia
– Magnetismul
– Energia punctului zero.

În general, energiile regenerabile şi tehnologiile de obţinere a acestora sunt destul de bine cunoscute. Dintre acestea, vom prezenta o singură metodă de obţinere a energiei, cu ajutorul unui reactor biologic. În mod primordial însă, este vorba despre TELN.

TELN reprezintă tehnologii ecologice ce necesită costuri extrem de mici de întreţinere, chiar aproape zero.

Energia Liberă Neconvenţională (ELN) există peste tot, într-o cantitate nelimitată. Nu vreau să ne ascundem după deget, de aceea trebuie să spunem clar că aceste tehnologii implică probleme de înţelegere în special pentru două categorii de oameni: pentru cei care nu sunt bine informaţi şi pentru cei ce consideră că ştiinţa actuală este deţinătoarea adevărului absolut.

Dar să o luăm cu începutul.

Unii pun problema astfel: ”Păi… cum să obţii energie din nimic? Ştim că pentru a obţine energie este nevoie de cărbuni, de gaz, de petrol, de vânt sau de soare. Dar aşa, din nimic? Nu, nu se poate. Imposibil.”

Pentru a înţelege acest lucru, trebuie să cunoaştem foarte bine modul în care au evoluat tehnologiile de obţinere a energiei. Vom lua ca exemplu modul de funcţionare a unei locomotive şi a unui panou fotovoltaic solar.

Imaginează-ţi o locomotivă cu aburi. Prima întrebare este: care este principiul de funcţionare a acesteia?

Principiul de funcţionare a unei locomotive cu abur se bazează pe un cazan cu apă care este încălzit prin arderea unui combustibil fosil. Să presupunem că locomotiva noastră foloseşte cărbunele pentru încălzirea cazanului. Prin încălzirea apei se produc vapori de apă, colectaţi sub presiune şi dirijaţi spre piston. Presiunea exercitată de vapori pe suprafaţa pistonului determină mişcarea bielei ce leagă pistonul de roată. În acest mod, mişcarea liniară a pistonului se transformă în mişcare circulară a roţii, deci locomotiva este pusă în mişcare.

Imaginează-ţi că această locomotivă trece printr-o pădure. În această pădure trăiesc oameni care se află într-o stare de primitivism şi nu ştiu nimic despre modul de funcţionare a unei astfel de locomotive. Aici se pune următoarea întrebare: ce vor gândi aceşti oameni despre modul de funcţionare a locomotivei? Ei vor crede că energia cu care se mişcă locomotiva se obţine din nimic, deoarece ei nu cunosc mecanismul de funcţionare. Ei nu ştiu că prin arderea cărbunelui se produce energie, ei nu ştiu faptul că această energie produce aburi care, la rândul lor, pun în mişcare locomotiva.

Acum să aprofundăm un alt exemplu, de data aceasta analizând o tehnologie mai modernă- şi anume tehnologia de obţinere a energiei cu ajutorul panourilor fotovoltaice. Prima întrebare este: care este principiul de funcţionare a acestei tehnologii?

Principiul acestei tehnologii este relativ simplu. Lumina soarelui este absorbită de celule fotovoltaice solare, care o convertesc în electricitate. Imaginează-ţi şi de data aceasta că există cineva care nu cunoaşte deloc acest principiu. Această persoană nu vede decât panoul solar şi becul care se aprinde. Care va fi impresia acestei persoane în legătură cu modul de funcţionare a becului? Desigur că persoana va gândi că becul se alimentează cu o energie care apare din nimic. Acestei persoane nu-i va trece deloc prin minte faptul că soarele este cel ce furnizează energia necesară aprinderii becului.

Observăm că în cazul locomotivei s-a folosit cărbunele, deci un material solid, pentru producerea de energie. În cazul becului s-a folosit lumina solară, deci o sursă mult mai subtilă decât cărbunele. Ei bine, în cazul TELN sursa de energie este mult mai subtilă chiar decât lumina soarelui. Aşa se face că oamenii au impresia că energia liberă apare ”din nimic”, deoarece sursa care produce ELN nu poate fi pusă încă în evidenţă. Nikola Tesla spunea că această energie ar fi o energie cosmică şi că ea se găseşte pretutindeni.

În concluzie, energia liberă ce se obţine în mod neconvenţional nu provine ”din nimic”, aşa cum se obişnuieşte să se înţeleagă, ci dintr-o sursă ce nu poate fi încă pusă în evidenţă. Aşa cum oamenii primitivi nu au putut recunoaşte sursa de energie a locomotivei, aşa cum un necunoscător nu poate realiza că lumina solară poate fi transformată în electricitate, aşa se întâmplă și ca sursa ELN să nu poată fi pusă în evidenţă prin mijloacele tehnice existente. Dar asta nu înseamnă că această energie nu există. Dimpotrivă, multe experimente confirmă deplin existenţa ei.

Un alt argument împotriva ELN este acela care spune că oamenii de ştiinţă nu acceptă ideea unui aparat care ar produce energie ”din nimic”. În primul rând, trebuie să ştim că toate teoriile ştiinţifice sunt incomplete sau chiar greşite. Pe acest subiect se pot scrie cărţi întregi, de mii şi mii de pagini, care dovedesc acest lucru. Oferim aici însă un singur exemplu – şi anume cel al lui Traian Vuia (n. 17 august 1872 – d. 3 septembrie 1950), celebrul inventator român şi pionierul aviaţiei mondiale.

În data de 6 mai 1901, Traian Vuia îşi lua doctoratul în Ştiinţe Juridice cu teza ”Militarism şi industrialism, regimul de Status şi contractus”.

După terminarea facultăţii, Traian Vuia a început să-şi construiască primul aparat de zbor, pe care l-a numit aeroplan-automobil. Pentru a-şi promova proiectul, Traian Vuia l-a trimis la Academia de Ştiinţe de la Paris, pe data de 16 februarie 1903. Academia a respins proiectul, sub pretextul că este utopic – făcând mențiunea că:

”Problema zborului cu un aparat care cântăreşte mai mult decât aerul nu poate fi rezolvată. Nu este decât un vis.”

Pe data de 18 martie 1906, Vuia a realizat primul zbor autopropulsat, adică fără catapulte sau alte mijloace exterioare, cu un aparat mai greu decât aerul. În continuare a mai brevetat şi construit diferite invenţii –  precum un generator de abur în 1925, două elicoptere între 1918 şi 1922. La 3 septembrie 1950 s-a stins din viaţă, la Bucureşti. A fost ales membru de onoare al Academiei Române – pe 27 mai 1946. A fost înmormântat la cimitirul Bellu din capitală.

Ce învăţăm, deci, din acest exemplu?

Oamenii de ştiinţă din acele timpuri erau de părere că un obiect mai greu decât aerul nu poate zbura. Păsările sunt mai grele decât aerul şi… zboară. Dar nici măcar acest lucru, atât de firesc şi natural, nu a putut fi luat în calcul de oamenii de ştiinţă de atunci. Exemplu lui Traian Vuia – deci al unui om ce nu s-a lăsat impresionat de persoane cu titluri de profesori şi doctori în ştiinţe, nu este o excepţie. Dacă citim istoria invenţiilor, vom observa că acest caz este, de fapt, mai mult o regulă decât o excepţie.

 

Dezavantajele tehnologiilor actuale

 

Combustibilii fosili

– cărbunii, petrolul, gazele naturale sunt resurse limitate
– teritorii întregi sunt ruinate datorită extracţiei de cărbuni, petrol şi gaze naturale
– populaţia trebuie să părăsească regiunile de exploatare
– straturile de pământ se pot scufunda
– randamentul unei centrale pe cărbune este de numai 31%; cea mai mare parte din energia câştigată încălzeşte apa de răcire, care trebuie răcită din nou în turnul specific
– centralele pe cărbune produc până la 1,3 kg de CO2 pe oră, CO2 duce la încălzirea climei. Pentru producerea unui singur kw, ele elimină 950/1.150 g CO2(cărbune/cărbune brun)
– cărbunii conţin substanţe radioactive, precum uraniu şi radiu
– cărbunele are o densitate mică şi este poros, deci pentru a obţine curent electric trebuie ars mult cărbune
– cantitatea de petrol extrasă este controlată de câteva ţări producătoare de petrol, care astfel pot influenţa politica şi economia
– transportul petrolului din ţările producătoare către ţările importatoare poate produce catastrofe ecologice
– gazul metan este exploziv
– extragerea gazului de şist este foarte riscantă pentru mediul ambiant (infestează pânza freatică cu substanţe toxice)
– extragerea gazului de şist foloseşte foarte multă apă
– arderea hidratului de metan produce bioxid de carbon, care duce la încălzirea climei.

Energia nucleară

– problema reziduurilor nucleare nu este rezolvată. Reziduurile nucleare sunt foarte toxice şi dezafectarea definitivă a lor durează sute de ani. În acest timp, ele trebuie întreţinute. În plus, există pericolul scurgerilor la reactoare.

– costuri foarte ridicate cu tehnologia

– accidentele nucleare nu pot fi excluse. Nu există siguranţă 100%. Urmările accidentelor nucleare sunt devastatoare pentru oameni şi pentru natură. Cu cât mai multe centrale atomoelectrice, cu atât riscurile de apariţie a accidentelor este mai mare (din 1940 până în 2010 s-au înregistrat 34 accidente de cel puţin gradul 4 pe scala INES)

– centralele nucleare şi reziduurile radioactive pot fi ţinta atacurilor teroriste. Nici cea mai bună centrală nucleară din lume nu poate rezista unui atac terorist precum cel din 11 septembrie. Un asemenea atac asupra unei centrale nucleare ar avea urmări catastrofale.

– reziduurile radioactive pot fi folosite pentru construirea de bombe atomice.

– centralele atomice folosesc uraniul ca sursă de energie. Uraniul este o resursă deficitară. Cantitatea de uraniu actuală m mai poate ajunge doar pentru 30-60 de ani.

– radioactivitatea produce cancer (chiar şi în cantităţi foarte mici). Locuitorii din aproprierea centralelor atomoelectrice sunt afectaţi de radiaţii, fiind, practic, condamnaţi la moarte.

Incineratoarele de gunoi

– la arderea gunoiului iau naştere multe substanţe foarte toxice (dioxin, furan, metale grele – mercur, etc.).

Energiile regenerabile

– confecţionarea modulelor solare şi a colectoarelor este constisitoare
– fără soare nu se poate obţine energie
– la confecţionarea modulelor solare se folosesc substanţe toxice
– costurile construirii unei instalaţii de obţinere de energie din maree sunt foarte mari. Ele sunt amortizate abia în 5-10 ani. Barajul unei astfel de instalaţii este înalt de 10 m şi poate cauza cutremure de pământ sau alunecări de teren. Turbinele trebuie întreţinute şi schimbate din timp în timp, datorită nisipului şi sării ce intră în ele. Peştii migratori nu mai pot circula şi trebuie crescuţi în mod artificial.
– în cazul construcţiei de centrale hidroelectrice este necesară strămutarea populaţiei şi exproprierea cetăţenilor din vecinătatea în care se construieşte. În plus, au schimbări ecologice foarte mari, datorită reducerii cantităţii de apă ce mai rămâne pentru natură.
– energia geotermală necesită şi ea lucrări costisitoare. Nu se poate obţine oriunde. Pompele de căldură trebuie alimentate cu energie. Există pericolul ca lucrările să provoace cutremure.
– centralele eoliene pot funcţiona numai dacă există vânt. În plus, ele influenţează în mod negativ peisajul şi fac zgomot. Păsările pot fi lovite de palele acestor centrale. Pentru construirea lor sunt necesare investiţii foarte mari.
– centralele energetice ce folosesc curenţii marimi sunt foarte costisitoare. Energia câştigată din valuri este instabilă. Turbinele acestor centrale produc zgomot şi sunt greu de construit, din cauza faptului că necesită modalităţi noi de construcţie care să reziste la mişcările oscilatoare ale valurilor şi ale curenţilor de aer.
– centralele producătoare de energie osmotică sunt mari cât o fabrică şi au instalaţii subterane. Tehnologia membranelor este încă în stare incipientă. Membranele sunt sensibile la alge şi sedimentare. Aceste centrale se pot construi numai acolo unde apa sărată întâlneşte apa dulce. În plus, diferenţa de concentraţie a acestora trebuie să fie îndestulătoare.
– în cazul reactoarelor pe bază de biomasă, cantitatea de biomasă este limitată, deoarece suprafaţa de cultivare este limitată. Bilanţul bioxidului de carbon este negativ în comparaţie cu celelalte energii regenerabile. Cultivarea plantelor pentru a obţine energie stă în contradicţie cu producţia de alimente.

 

Consumul de energie la nivel mondial

Consumul de energie la nivel mondial reprezintă cantitatea de energie consumată pe an, de către toate statele lumii.

Necesarul mondial de energie creşte foarte repede, în mod primordial datorită creşterii nivelului de viaţă în ţările emergente precum China şi India. Din cauze tehnologice şi economice, 85% din energia globală este obţinută din combustibilii fosili. Arderea combustibilor fosili produce cantităţi enorme de bioxid de carbon, care duc la încălzirea globală.

Energia nucleară a arătat în numeroase rânduri, ultima oară prin explozia de la Fukushima, că nu poate fi o energie a viitorului. Energiile regenerative au şi ele dezavantajele lor, iar întrebarea dacă ele pot acoperi cererea globală de energie rămâne deocamdată fără răspuns.

 

Avantajele TELN

 


Energia liberă neconvenţională are următoarele avantaje:

– este nelimitată
– este gratuită
– este peste tot, stă la dispoziţia fiecăruia
– se poate folosi decentralizat
– producerea şi folosirea ei este ecologică
– generatorul de energie liberă se poate construi la preţuri convenabile
– generatorul nu depinde de mediul înconjurător, deci se poate folosi atât în zonele reci, cât şi în cele fierbinţi ale globului
– producerea de energie liberă nu are nevoie de instalaţii şi nici de cablu
– are un grad de eficienţă de 100%
– producerea şi folosirea ei nu este periculoasă.

 

Tehnologiile Energiei Libere Neconvenţionale (TELN)

Tehnologiile ce produc energii libere non-convenţionale sunt:

Anunt

– Fuziune la rece
– Electrogravitaţie
– Energia punctului zero
– Unde scalare
– Forţe centrifugale
– Electroliză
– Implozie
– Magnetism.

Fuziunea la rece

Fuziunea la rece este un tip de reacţie nucleară care are loc la temperatura camerei, fuziunea la cald petrecându-se la temperaturi de milioane de grade. Fuziunea la rece produce energie fără să fie nevoie de plasmă de temperatură şi densitate mare. Pentru fuziunea la rece se foloseşte sinonimul LENR (low energy nuclear reaction), deci reacţie nucleară de energie joasă.

Ideea de fuziune la temperaturi joase a existat pentru prima dată în anii 1940, în Uniunea Sovietică. Se vorbea despre fuziunea catalizată de miuoni. Noţiunea de fuziune la rece s-a născut în anul 1989 atunci când chimiştii Stanley Pons şi Martin Fleischmann au prezentat un experiment denumit în engleză ”cold fusion”.

La începutul lui 2011, inginerul italian Andrea Rossi împreună cu colegul său, fizicianul Sergio Focardi, pretindeau că au reuşit obţinerea de cupru prin topirea nichelului şi hidrogenului, la care are loc o reacţie exotermică pe timp îndelungat. Această reacţie are loc într-un recipient denumit E-Cat (catalizator de energie).

În data de 20 mai 2013, se publică un studiu cu titlul ”Indicii ale unei producţii de căldură într-o unitate reactoare”, elaborat de oamenii de ştiinţă suedezi şi italieni. În acest studiu se certifică faptul că reactorul E-Cat HT2 a funcţionat în prezenţa autorilor 96 de ore (între 13.12.2012 – 17.12.2012) şi încă 116 ore (între 18.03.2013 – 23.03.2013). Concluzia studiului cuprinde următoarea explicaţie:

”Dacă luăm în calcul volumul nucleul reactorului şi pornim numai de la cele mai conservative valori ale producţiei de energie, ajungem la o valoare de 7,93 ± 0.8 / 10^2 MJ/Liter, deci la o dimensiune superioară oricărei alte surse de energie.”

În urma acestui proces, iau naştere energia şi cuprul. În media (mainstream) nu s-a publicat absolut nimic despre aparatura lui Rossi, nici despre acest studiu.

Electrogravitaţia

Efectul Biefeld-Brown a devenit sinonimul pentru electrogravitaţie. Acest efect a fost descoperit în anul 1920, de Thomas Townsend Brown, iar în 1923 el a fost examinat de profesorul de fizică a lui Brown, Dr. Paul Alfred Biefeld de la Universitatea Denison din Granville, Ohio.

Efectul constă în tendinţa pe care un condensator încărcat la o tensiune înaltă (în zona kV) de a executa o mişcare în direcţia plăcii încărcate pozitiv. Succint exprimat, asta înseamnă că ia naştere o forţă de împingere independentă de poziţia condensatorului, o forţă care există deja în spaţiu.

Aparatul constă dintr-un pendul de torsiune agăţat de un fir subţire. Pendulul este format din condensatori cu plăci şi o vergea de legătură. Plăcile condensatorilor sunt legaţi cruciş, astfel încât momentul de torsiune să se dubleze. Examinarea efectului se face prin inversarea polarităţii. Aparatul trebuie să fie amplasat într-un recipient închis, pentru a fi protejat de curenţii de aer. Recipientul trebuie să fie amplasat într-un mediu cu temperatură cât mai constantă, ferit de radiaţii termice, pentru a se feri de convecţie şi ar mai trebui să fie în interiorul unei cuşti Faraday, eventual în mediu vidat. Mărimea efectului este dependentă de:

– tensiunea aplicată la condensatori
– capacitatea condensatorilor
– suprafaţa plăcilor
– distanţa dintre plăci
– tipul dielectricului
– densitatea dielectricului
– condiţii diverse de mediu
– forma geometrică a condensatorului.

Efectul Biefeld-Brown poate pune în mişcare un aparat de zbor de tipul unei farfurii zburătoare. Armata americana a manifestat un interes major pentru acest efect, pe care l-a catalogat mai târziu ca fiind o simplă ”propulsie cu curenţi de ioni”. Oficial, s-a renunţat la cercetarea pe mai departe a acestei modalităţi de zbor. Există însă voci care spun că respectiva cercetare s-a făcut şi se face și astăzi, departe de ochii publicului, în bazele secrete subterane.

Energia punctului zero

Energia punctului zero este diferenţa de energie dintre un sistem cuanto-mecanic, în starea sa fundamentală şi minimum de energie care l-ar avea dacă sistemul este descris în mod clasic.

În sistemele termodinamice, ce au schimburi de energie cu mediul, energia punctului zero este energia sistemului la temperatura de zero absolut. Energia punctului zero nu se poate măsura în mod direct, deoarece măsurătorile se bazează numai pe diferenţe de energie.

În teoria câmpurilor cuantice, suma tuturor energiilor punctului zero este denumită energia vacuumului, deoarece aceasta este energia unui spaţiu fără particule. Energia vacuumului poate fi dovedită în mod experimental indirect, cu ajutorului efectului Casimir.

Oscilatorul cuantic armonic este un exemplu pentru energia punctului zero.

 

Cercetători

 


În domeniul energiei libere există foarte mulţi cercetători şi inventatori. Fondatorul TELN poate fi considerat cu siguranţă Nikola Tesla.

Dar ”Puternicii” planetei au sabotat întotdeauna aceşti inventatori şi invenţiile lor. Motivul: dacă ai energie, nu mai ai nevoie să plătești pentru curent electric, căldură şi benzină, deci ei pierd puterea și controlul, în timp ce oamenii devin liberi şi independenţi.

(Pont: Îndreaptați-vă mereu atenţia asupra persoanelor care sunt tot timpul atacate de mass-media şi de autorităţi. Bruce Lee ne spune și motivul: Dacă eşti criticat/atacat în mod repetat și violent, atunci înseamnă că faci ceva corect, căci, ca și în fotbal, numai cine are mingea este atacat.”)

Nikola Tesla

Nikola Tesla (n. 10 iulie 1856 – d. 7 ianuarie 1943) s-a născut în satul Smiljan, Croaţia.

A fost un mare savant şi inventator. De origine era istro-român, din Banatul sârbesc. El a patentat 112 invenţii numai în SUA şi a primt 12 titluri de doctor de onoare din partea facultăţii tehnice din Graz şi a universităţilor din Bruenn, Bucureşti şi Paris.

Tesla a fost în SUA o adevărată stea a vremurilor de atunci. Problemele sale au început în 1901, când J.P. Morgan, un important om de afaceri şi producător de cabluri din cupru, a finanţat Wardenclyffe Tower pentru transmiterea informaţiilor prin cablu.

Tesla voia să dezvolte un sistem prin care să transmită informaţie şi energie gratuită pentru toată lumea, fără a fi nevoie de vreun cablu. Planurile sale au intrat însă în directă coliziune cu interesele marelui bancher şi om de afaceri J.P. Morgan, care declara:

”Eu nu pot să nu instalez niciun contor electric, deci nu voi finanţa aşa ceva.”

Ceea ce era gratis nu putea aduce, desigur, profit, deci finanţatorul nu era interesat de aşa ceva.

Tesla a început astfel să fie denigrat, iar noile sale invenţii erau catalogate ca lucruri ezoterice şi, deci, neştiinţifice. Defăimarea lui Tesla a luat proporţii atât de uriașe, încât el nici până în ziua de azi nu se regăseşte în manualele şcolare, cu toate că este poate cel mai important savant şi inventator al tuturor timpurilor. În ciuda performanţele sale impresionante în domeniul ştiinţei şi tehnicii, Tesla a murit sărac şi îndatorat…

 

 

Florian Raul Popescu

Profesorul şi inginerul român Florian Raul Popescu a înscris, pe data de 15.10.1979, o cerere de patent pentru un motor rotativ pulsatoriu şi rezonant.

Acest motor se baza pe principiul teoretic de absorbţie a energiei din mediul înconjurător şi transformării ei în energie cinetică. Deci un convertor termico-cinetic, având o performanţă de peste 100%, performanţă denumită şi Over Unity.

Această performanţă de peste 100% este tipică motoarelor ce utilizează energia liberă. Profesorul Popescu denumeşte sistemul său, la fel ca şi Felix Wuerth, ca fiind un sistem deschis care, la amplitudine mică, absoarbe energie din mediul ambiental şi, deci, se încălzeşte. Această energie termică este transformată în energie mecanică la amplitudine mare.

Felix Wuerth a cercetat generarea de energie din gravitaţie, forţa centrifugă şi inerţia masei. Sistemele dezvoltate de el, sisteme bazate pe momentul inerţial, ar fi trebuit să folosească fenomenul de auto-accelerare ce se poate observa la cicloni, huricane şi tornade. Teoria sa spune că maşinile ce funcţionează pe aceste principii vibrează în sistemul natural (deci în sistemul deschis) şi încep să rezoneze cu gravitaţia.

 

Claus Wilhelm Turtur

Claus Wilhelm Turtur (n. 26 martie 1961, Bonn) este un fizician german, profesor la Universitatea Tehnică din Wolfenbuettel, autor de carte şi inventator ce militează pentru utilizarea energiei libere şi nelimitate, denumită şi energia punctului zero.

Este cel mai mare expert în domeniul energiei spaţiale. Turtur a reuşit să dovedească, atât pe cale teoretică, cât şi prin metode experimentale, că energia spaţială, denumită şi energia punctului zero, există şi poate fi utilizată.

Pe pagina sa de internet, Turtur își prezintă lucrarea cu titlul ”Transformarea energiei cuanto-electrodinamice a oscilaţiilor punctului zero” (în germană: Wandlung der Energie quantenelektrodynamischer Nullpunktsoszillationen).

Conform tezei lui Turtur, oscilaţiile punctului zero conţin o cantitate enormă de energie care se poate folosi în interesul umanităţii.

Turtur a reuşit să genereze curent electric cu puterea de 150 NanoWatt – cu ajutorul căruia se poate propulsa un rotor plutitor. El spune că:

”Cel puţin 98% din energie (folosită pentru propulsarea rotorului) îşi are originea în energia punctului zero al vacuumului cuantic, cel mult 2% poate fi o energie electrică.”

Pentru implementarea acestei descoperiri la scală industrială, el are nevoie de timp şi bani. Cu toate dovezile de necontestat, care arată clar că această energie există şi poate fi folosită, elita politicienilor, precum şi cea a oamenilor de ştiinţă nu doresc să sprijine această descoperire revoluţionară.

Cine și de ce împiedică utilizarea energiei libere?

 


În prezent, există în lume peste 5.000 de patente înregistrate care, prin implementarea lor tehnică, pot pune în valoare energia liberă – o energie gratuită, ecologică şi nelimitată.

Acest număr impresionant de patente este însă numai vârful aisbergului, căci numărul invenţiilor în acest domeniu este mult, mult, mult mai mare. Multe invenţii nu sunt brevetate însă din cauza piedicilor pe care le pun oficiile de patentare.

Spre exemplu, în SUA multe invenţii primesc interdicția de a fi patentate. Motivul? Ar aduce atingere siguranţei naţionale…

Pentru a nu putea fi puse în aplicare, patentele sunt de obicei cumpărate de către concernele energetice, care le ascund în sertarele lor, căci – dacă aceste tehnologii ar apărea pe piaţă – aceste structuri gigantice care vor să facă profit, profit şi iar profit ar deveni inutile…

Care sunt forţele ce se opun implementării energiei libere?

Există patru forţe extrem de influente, responsabile pentru această situaţie. Este prea naiv să ne gândim că doar o ”conspiraţie” ar fi responsabilă pentru asta. Soluţia conspiraţiei este însă foarte comodă, deoarece ne absolvă de vina pe care o purtăm fiecare dintre noi.

Deci încă o dată, care sunt forţele care se opun punerii în practică, la dispoziţia tuturor, a tehnologiei necesare obţinerii energiei libere?

În Statele Unite, dar şi în majoritatea ţărilor din lume, există un monopol monetar.

Poţi câştiga câți bani vrei, dar vei fi plătit întotdeauna cu bancnotele americane ale Federal Reserve Bank Notes şi niciodată nu vei primi certificate echivalente în aur sau o altă formă de remunerare.

Acest monopol monetar se află în mâinile unui număr mic de bănci private (societăţi pe acţiuni), iar aceste bănci aparţin celor mai bogate familii ale lumii. Acestea luptă pentru controlul total al rezervelor de capital ale întregii lumi, deci pentru disponibilitatea sau indisponibilitatea tuturor bunurilor şi serviciilor – adică, altfel spus, pentru controlul asupra omenirii.

O sursă independentă de bunăstare generală, deci un aparat care să genereze energie gratuită, care să stea la dispoziţia tuturor oamenilor ar nimici pentru totdeauna planurile de dominaţie a lumii ale acestor familii extrem de bogate.

Motivul este foarte uşor de înţeles: economia unei ţări se poate manevra foarte uşor în direcţia recesiune sau creştere economică, cu ajutorul creşterii sau micşorării dobânzii. Dacă în economia naţională ar exista o sursă independentă de energie (=capital) cu care orice firmă şi orice persoană ar putea genera capital, fără a fi nevoit să te împrumuţi la bancă, manipularea centrală cu ajutorul dobânzii nu ar mai fi posibilă.

TELN schimbă, de fapt, valoarea banilor. Cele mai bogate familii ale lumii şi creditorii nu vor să aibă concurenţă, asta este foarte simplu de înţeles. Ei vor să deţină în continuare monopolul generării de bani. Din punctul lor de vedere, trebuie ca TELN să nu fie doar suprimate, ci interzise pentru totdeauna. Cele mai bogate familii ale lumii şi băncile centrale ce le controlează formează, deci, prima forţă ce împiedică punerea la dispoziţia maselor a energiei gratuite. Ele invocă dreptul cvasi divin – de a domina, de a fi lacom şi de a controla necesităţile tuturor.

Armele folosite pentru a opri TELN sunt: intimidarea, ”demascarea escrocilor” cu ajutorul ”experţilor” lor, cumpărarea patentelor şi ascunderea tehnologiilor, eliminarea (uciderea) inventatorilor, defăimarea, incendierea premeditată a laboratoarelor/dovezilor şi o multitudine de premii şi pedepse pentru manipularea potenţialilor susţinători.

În plus, ei sprijină părerea generală precum că legile termodinamicii nu fac posibilă existenţa unui generator de energie liberă…

A doua forţă răspunzătoare pentru această situaţie este cea compusă din guvernanţi. Primordial, ei nu se tem de aspectul pierderii monopolului asupra generării banilor, ci de menţinerea siguranţei naţionale. Lor le e frică de oameni. Aceia care primesc energie gratuită, deci primesc o forţă şi o independenţă atât de mare, pot deveni periculoşi, perfizi şi mincinoşi, gândesc ei. Sarcina oricărui guvern este, printre altele, aceea de a asigura siguranţa naţională…

Din această cauză, guvernele predau împuterniciri poliţieneşti altor autorităţi, pentru a asigura legalitatea constituţională. Cei mai mulţi dintre noi respectă legile deoarece sunt de părere că respectarea este spre binele nostru, al tuturor. Există însă unele persoane care nu se subordonează regulilor din societate. Aceşti oameni se poziţionează în mod conştient în afara legilor şi devin – în ochii autorităţilor anarhişti – infractori, criminali, elemente subversive, trădători, revoluţionari şi terorişti…

Majoritatea guvernelor au învăţat din experienţă că politica externă funcţionează cel mai bine după principiul răzbunării. Guvernele se comportă cu celelalte guverne aşa cum sunt şi ele, la rândul lor, tratate. Pe plan internaţional are loc tot timpul o luptă pentru poziţie şi influenţă la nivel mondial. În această luptă se impune cel mai puternic. În plan economic există regula: Cine deţine aur, acela hotărăşte regulile!

Aceasta este valabilă şi pentru politică, aici însă se acţionează într-o manieră mai darwinistă.

Între politicieni supravieţuieşte cel mai puternic. Cel mai puternic partid este însă cel care stăpâneşte cel mai mizerabile viclenii şi este gata să le folosească…

Printre maşinaţiunile de pe plan mondial ale politicienilor se numără: cultivarea propriei imagini, minciuni, escrocherii, spionaj, furt, uciderea politicienilor de frunte, războaie în numele altora, alianţe şi alianţe schimbătoare, contracte secrete, ”ajutoare pentru străinătate” şi staţionare de trupe acolo unde este posibil.

Chiar dacă unora nu le place, aşa arată arena psihologică şi cea reală pe care guvernele lumii acţionează…

De aceea, TELN sunt de fapt un coşmar pentru orice guvern. Dacă TELN s-ar realiza, atunci ar începe o acerbă cursă a înarmărilor. Japonia s-ar simţi ameninţată dacă China ar deţine această tehnologie. Israel s-ar nelinişti ştiind că Iranul ar deţine energie gratuită şi inepuizabilă. India nu ar permite ca Pakistanul să deţină tehnologii care să producă energie liberă.

Posesia de energie în cantitate inepuizabilă ar schimba echilibrul de forţe pe plan mondial. Cel mai probabil ar avea loc şi războaie, pentru a împiedica adversarul să deţină bunăstarea şi puterea nelimitată. Fiecare ar vrea să o aibă şi, simultan, ar dori să-i împiedice pe ceilalţi s-o posede.

De aceea, guvernele lumii formează cea de-a doua forţă care are interesul ca tehnologiile de generare a energiei libere să fie împiedicate complet. Motivul lor este autoconservarea, care are loc pe trei niveluri:

– vor să împiedice avantajarea unui duşman din afară
– vor să împiedice oamenii din interior să pericliteze forţele politice oficiale
– vor să impoziteze pe mai departe sursele de energie – care le aduc venituri uriașe.

Guvernele împiedică TELN cu ajutorul următoarelor metode:

– împiedică oferirea de patente, din motive de ”siguranţă naţională”
-şicanează susţinătorii TELN, cu ajutorul mijloacelor legale şi ilegale
– acuză investitorii de diverse infracţiuni
– examinează penibil  mpozitele celor ce le sunt ”incomozi”
– ameninţă
– ascultă convorbirile telefonice
– arestează
– incendiază
– fură
– intimidează

şi alte forme de împiedicare a construcţiei şi a desfacerii pe piaţă a aparatelor generatoare de energie liberă.

Cea de-a treia forţă care contribuie la amânarea implementării TELN este formată din așa-zișii inventatori – şarlatanii şi escrocii. În domeniul energiei libere există anomalii inexplicabile în care apar invenţii nesemnificative şi protectori fără scrupule. Mass-media s-a folosit de aceste două grupe pentru a distrage atenţia populaţiei de la invenţiile folositoare şi pentru a discredita inventatorii reali.

Cea de-a patra forţă care dejoacă intrarea pe scenă a energiei libere suntem chiar noi. Este uşor să arăţi cu degetul spre egoismul şi josnicia celorlalţi, fără a acționa în niciun fel… Aceste caracteristici există însă în noi toţi.

Chiar şi noi ne credem deseori superiori, la fel ca acele familii bogate care controlează lumea. Chiar şi noi vrem, la rândul nostru, să controlăm pe alții, dar pe noi înşine nu… Chiar şi noi poate am trăda dacă ne-ar oferi cineva o sumă de bani destul de mare, de ordinul a milioane de euro. Chiar şi noi vrem să ne asigurăm supravieţuirea – dacă, spre exemplu, ne-am confrunta cu situaţia să ne regăsim în interiorul unei incinte incendiate, mulţi dintre noi am intra în panică şi i-am împinge pe cei slabi, pentru a ne salva pe noi. Chiar şi noi urmărim de multe ori iluziile plăcute în loc să acceptăm realitatea neplăcută…

 

Cum ar arăta lumea cu energie liberă

Cu rachetele din ziua de azi, deci cu propulsie chimică, durata unei misiuni cu echipaj uman spre Marte şi înapoi ar dura cam 500 de zile. Dacă am folosi tehnologia electrogravitică – realizată de Thomas Townsend Brown în 1960 – durata unei asemenea misiuni s-ar scurta considerabil.

Thomas Townsend Brown (n. 18 martie 1905 – d. 22 octombrie 1985) a fost un fizician american care a descoperit efectul Biefeld-Brown. Acesta este un efect anti-gravitaţional care se produce prin aplicarea unui curent de înaltă tensiune asupra unui condesator electric. Pe baza acestui efect se pot construi aparate de zbor cu propulsie antigravitaţională.

Şi acum imaginează-ţi că vom folosi principiul electrogravitaţiei pentru a zbura spre Marte. Racheta noastră este formată din 6.000 de agregate ce produc antigravitaţie. Fiecare agregat are o forţă de tracţiune de 35 Newton.

Deci racheta are următoarele caracteristici:

Anunt

Forţa de tracţiune: 35 Newton pe agregat
Greutatea rachetei: 100 tone
6.000 agregate x 35 N = 210.000 Newton = 21 tone x m/s²
Acceleraţia: 0,21 g(g = 0,98 m/s²)
Consum energie: 3.000 W.

Iată cu ce viteze va zbura racheta noastră:

v = 2 m/s (după 1 secundă)
v = 20 m/s (după 10 secunde)
v = 2 km/s (după 1.000 secunde = cam 20 minute)
v = 200 km/s (după 10.000 secunde = cam după 2 zile jumătate).

În acest timp, deci numai după 2 zile şi jumătate, am parcurs deja jumătatea distanţei de la Pământ la Marte. Racheta trebuie deconectată pentru a frâna. Cu o asemenea rachetă, durata călătoriei spre Marte este de numai 5 zile, iar costul energiei folosite pentru zborul spre Marte este de numai 21 de dolari.

În părţi însemnate ale lumii, America de Sud, Africa, Asia, curentul nu există sau este atât de scump încât oamenii nu-şi permit să-l folosească. Cei care nu au curent electric trebuie să facă focul cu lemne, ca în Evul Mediu. Un generator de energie liberă ar rezolva acest aspect în mod rapid, iar toţi locuitorii lumii ar beneficia de curent electric, GRATUIT.

Unde nu există curent electric, acolo nu există nici internet. Dacă milioanele de oameni ar fi conectați la internet, atunci s-ar putea produce o revoluţie în domeniul ştiinţei, tehnicii şi culturii.

Cu ajutorul energiei libere se pot elimina chiar şi problemele de aprovizionare cu apă, căci dacă există curent electric atunci se pot construi instalaţii de desalinizare a apei de mare.

În zonele reci se pot construi sere, astfel încât chiar şi eschimoşii să poată consuma legume şi fructe, cruţându-se viaţa balenelor şi focilor. În Africa se pot face instalaţii de climatizare, casele se pot dota cu frigidere pentru păstrarea hranei şi medicamentelor. Cu ajutorul energiei libere se poate, deci, ca cei din Africa şi Groenlanda să aibă aceleași condiţii de viaţă ca și noi.

În prezent există miloane de refugiaţi. Odată cu ridicarea nivelului de trai în lume, cu ajutorul energiei libere şi gratuite, ar exista mai puţini refugiaţi politici, economici şi climatici. Oamenii şi-ar permite să rămână acolo unde s-au născut, acolo unde îşi au rădăcinile.

Dotarea tuturor gospodăriilor cu un generator care produce curent electric gratuit rezolvă şi problemele transportului de marfă. Toate mijloacele de transport ar funcţiona practic fără carburant şi, deci, ar putea fi gratuite – sau la preţuri extrem de mici. Dacă combinăm energia liberă cu noile mijloace de transport – spre exemplu cele antigravitaţional –  transportul devine extrem de rapid şi de ieftin.

În concluzie, TELN ar putea transforma planeta noastră într-un paradis, într-o grădină a Edenului pentru întreaga omenire…

Și nu se dorește așa ceva, evident…

 

 

 

Sursa: Mihail Ispan

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!