Extratereștrii printre noi. Margaret Thatcher: Nu poți spune oamenilor adevărul! – Video

Multe zone de pe coasta de est a Angliei adăpostesc instalații militare secrete. Pe una dintre insulele aflate în dreptul localității Suffolk există o astfel de dotare. Se spune că, începând cu anii ’40, pe insulă au fost efectuate experimente cu arme chimice, biologice, nucleare. Aparent, obiectivul major al activității de pe insulă era un far.

Anunt

Locațiile din apropierea insulei au fost concesionate de forțele aeriene americane. Acolo au fost organizate două baze NATO, izolate de pădurea Rendlesham.

În decembrie 1980, au avut loc mai multe evenimente ciudate, relatate chiar de cadrele militare – profesioniști ai armatei americane. Locotenent-colonelul Charles Halt a fost cel care a întocmit și a semnat rapoartele cu privire la aceste evenimente. Rapoarte care au fost date publicității în anul 1983, la presiunile făcute de media

Potrivit acestora, primele incidente s-au produs în dimineața zilei de 27 decembrie 1980. O patrulă a observat niște lumini ciudate deasupra bazei militare Woodbridge. S-a crezut că era vorba despre un avion care s-a prăbușit și a fost cerută permisiunea comandantului pentru inspectarea zonei.

Anunt

O echipă s-a deplasat în zonă, declarând că a fost văzut un obiect strălucitor, confecționat dintr-un metal. Obiectul avea formă triunghiulară și o înălțime de 3 metri. În momentul în care militarii s-au apropiat de obiect, acesta a țâșnit spre copaci.

O oră mai târziu, straniul obiect a putut fi observat din nou. A doua zi, militarii au continuat cercetarea zonei și au descoperit urme adânci în sol. A fost testat nivelul radiațiilor și s-a constatat că acesta era cu mult peste nivelul normal.

Două nopți mai târziu, o altă lumină a fost observată. Aceasta, la un moment-dat, s-a divizat în alte cinci lumini, care au fost vizibile pe cer timp de 2 ore. A fost întocmit un raport oficial, înaintat superiorilor.

Stația radar din vecinătatea bazei militare a înregistrat un obiect dispărut în pădurea Rendlesham. Mulți dintre militarii care au participat la aceste evenimente au fost puternic afectați emoțional.

Georgiana Bruni este autoarea cărții „Nu poți spune oamenilor adevărul”, în care prezintă un interviu cu premierul Margaret Thatcher, căreia îi aparțin aceste cuvinte. Thatcher susținea faptul că, și în cazul în care cunoști adevărul, nu-l poți spune oamenilor.

După 25 de ani, unul dintre militarii care s-a apropiat de OZN a primit despăgubiri de sute de mii de dolari, echivalentul tratamentelor medicale efectuate împotriva unei forme de cancer pe care a dobândit-o în urma nivelului mare de radiații din zonă. Militarul s-a judecat timp de 25 de ani cu guvernul american și, în cele din urmă, a câștigat.

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!