Marea Piramidă din Giza este dovada tehnologiei extraterestre


1 share

În ultimii ani, la Marea Piramidă din Giza au fost făcute numeroase descoperiri enigmatice care au dus la formularea diferitelor teorii.

Este posibil ca acest monument uimitor să fie dovada tehnologiei extraterestre antice?

Documentarul Amazon Prime prezintă argumente solide în ceea ce privește tehnologia folosită la construcția piramidelor.

Complexul piramidal din Giza este considerat ca fiind cea mai mare ispravă a ingineriei umane din toate timpurile. Mulți ingineri au încercat să reproducă Marea Piramidă, însă fără succes.

Marea Piramidă din Giza și misterul construcției ei

Majoritatea ipotezelor cu privire la civilizațiile antice extrem de avansate, precum și a astronauților antici sunt respinse în totalitate.

Cu toate acestea, arheologii și istoricii care nu sunt guvernați de curentul principal al istoriei dețin argumente mult prea convingătoare pentru a fi ignorate.

Unul dintre cele mai recente documentare legate de acest subiect – publicat de Amazon Prime – poartă numele de „Egypt Exposed: The True Origins of Civilization”.

Pasionatul de teorie alternativă, Robert Bauval, a prezentat o poveste convingătoare care indică posibilitatea extraordinar de mare ca piramidele să fi fost construite folosind o tehnologie avansată.

Bauval localizează originile civilizației în Egiptul Antic și Africa – printr-o fascinantă conexiune între astrologie, piramide, hieroglife și alte elemente. Făcând propriile cercetări în Muzeul din Cairo, acesta are ferma convingere că nu egiptenii sunt cei care au construit uimitorul monument.

Bauval a dezvăluit, de asemenea, faptul că într-o cameră în care muzeul păstrează relicvele constructorilor, există un perete pe care este plasată o fotografie uriașă, preluată de Forțele Aeriene Egiptene în anul 1950, care ilustrează suprafața totală a celor 3 piramide.

Robert Bauval și-a pus însă întrebarea: cum a fost posibilă imortalizarea unei astfel de imagini aeriene la începutul anilor 50?

Anunt

Acesta a descris fotografia astfel:

„Erau trei piramide, două foarte mari, clar în linie diagonală. Baza piramidei era reprezentată de un pătrat și mai avea 2 pătrate de-a lungul diagonalei. A treia piramidă era mult mai mică și era orientată spre est.”

Energie pură și electricitate

În cadrul unui alt documentar, marca Netflix, denumit „Codul piramidei”, arheologii și teoreticienii susțin faptul că egiptenii antici au căutat Marea Piramidă din Giza pentru energia pură pe care aceasta o avea.

Teoreticianul Abd’el Hakimawyan a explicat:

„Acel loc părea a capta energia Pământului, iar egiptenii au încercat să controleze fluxul acelei energii și să o folosească în scopuri proprii.”

Se crede că energia piramidelor a fost folosită nu doar de vechii egipteni, ci și de alte civilizații, precum mayașii. Totodată, se consideră că egiptenii antici și-au dezvăluit tehnologia avansată în hieroglifele lor.

Acest fenomen este explicat în videoclipul „Strange Mysteries”, unde naratorul menționează faptul că hieroglifele îi înfățișează clar pe egiptenii antici utilizând electricitatea, cu ajutorul unui bec.

Și este extrem de greu de crezut că această civilizație de acum 4.000 de ani putea gestiona electricitatea fără a deține cunoștințele avansate necesare pentru a putea realiza acest lucru.

Dar de unde aveau egiptenii antici aceste cunoștințe? Cum le-au fost transmise toate aceste informații?

Vom desluși oare misterul?

 

Anunt

Like it? Share with your friends!

1 share
error: Content is protected !!