Nostradamus a prezis erupția Yellowstone în 2023

Se crede că Michel de Nostredame (Nostradamus) a făcut o profeție cu privire la o erupție vulcanică catastrofală în Yellowstone.

Anunt

Interpreții cuvintelor lui Nostradamus au susținut că, în urmă cu aproximativ 500 de ani, profetul a prevăzut o teribilă erupție vulcanică.

Presupusele profeții, înregistrate de Nostradamus în Les Prophéties (1555), i-au determinat pe teoreticieni să interpreteze și să analizeze notițele astrologului francez.

„…un cutremur va afecta în special zona de vest a Orașului Nou, dar va fi resimțit în țări de pe tot globul. Un foc vulcanic va ieși din mijlocul pământului…”

Anunt

Cât despre stabilirea acestui Nou Oraș, acesta rămâne un mister. Cu toate acestea, interpreții profețiilor lui Nostradamus susțin că așa-zisul Oraș Nou reprezintă doar o referință la continentul american, nu la un oraș anume.

Potrivit adepților astrologului francez, poeziile marelui profet sunt, cel mai probabil, legate de Yellowstone. Iar dacă Yellowstone ar erupe, emisiile de dioxid de sulf ar putea ucide aproape 90.000 de oameni, făcând o mare parte din SUA de nelocuit.

Potrivit oamenilor de știință, în cazul celui mai rău scenariu, vulcanul ar distruge tot ce-i stă în cale, instant. Toată America de Nord ar fi acoperită cu un strat imens de cenușă vulcanică, ceea ce va duce la distrugerea florei și faunei de pe continent. Oamenii vor fi nevoiți să respire doar cu ajutorul măștilor de oxigen/aparatelor, deoarece praful nociv va pluti constant în aer.

Mulți oameni sunt convinși că Nostradamus a prezis cu exactitate nenumărate evenimente, cu sute de ani înainte ca acestea să aibă loc. Alte voci susțin că ar fi vorba doar despre un joc de cuvinte, ușor interpretabil și că astrologul francez nu ar fi avut cu adevărat vreo capacitate paranormală de a vedea viitorul.

Însă, în ciuda acestei ipoteze, chiar și unii oameni de știință confirmă faptul că celebrul Nostradamus a prezis ascensiunea lui Hitler, aterizarea omului pe Lună și multe alte evenimente marcante din istoria omenirii.

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
WordPress PopUp Plugin
error: Content is protected !!