Piramidă pe lună? Specialiștii găsesc mai multe dovezi – Video


Scanând imagini din spațiu pentru dovezi extraterestre, un cercetător a descoperit pe suprafața Lunii o structură asemănătoare unei piramide.

Mark Sawalha, cunoscut pentru că a arătat diferite anomalii în fotografiile făcute din spațiu, a susținut că a găsit ceea ce pare a fi o piramidă lângă craterul Eudoxus de pe Lună.

Fotografia a fost făcută de Reconnaissance Orbiter sau LROC, așa cum este cunoscută popular.

“Când am început să cercetez această hartă LROC uriașă, am găsit această piramidă în craterul Eudoxus. Colegii mei-vânători de anomalii au găsit și alte obiecte în aceeași imagine.”

Descoperirile anterioare ale lui Sawalha includ ceea ce pare a fi artă extraterestră – obiecte precum cuburi și alte structuri pe Lună. A detectat pe Venus chiar și structuri asemănătoare clădirilor.

Unii teoreticieni și cercetători cred că Luna ar putea fi locuită de o civilizație extraterestră. Tocmai din acest motiv, NASA a decis să revină, încă de la sfârșitul misiunilor Apollo, în 1970. Nici alte agenții nu au mai trimis misiuni cu echipaj pe Lună.

Experții bănuiesc că descoperiri ca această piramidă și alte anomalii ar putea fi monumente construite de o civilizație extraterestră străveche. Reprezintă structuri asemănătoare piramidelor și altor construcții realizate pe Pământ.

Anunt

Trebuie remarcat faptul că acest tip de anomalii nu au fost găsite doar pe Lună. Marte și alte părți ale Sistemului Solar au, de asemenea, structuri similare.

Structuri extraterestre sau iluzie optică?

Există mai multe teorii despre aceste structuri ciudate. Civilizațiile noastre antice au fost vizitate de ființe extraterestre superioare, care au ajutat la construirea acestor monumente.

Se crede chiar că rasa umană ar fi putut fi însămânțată pe Pământ de către aceste civilizații, motiv pentru care monumentele sunt extrem de asemănătoare.

Evident, scepticii și NASA susțin că aceste anomalii reprezintă doar efecte ale pareidoliei. Ceea ce ar însemna că piramida este doar o stâncă.

Trebuie remarcat faptul că Sawalha nu a fost singurul ufolog care a capturat piramida din apropierea craterului de pe Lună. Cercetătorul Scott Brando, administrator al portalului web ufoofinterest.org, l-a observat și el.

Nu este prima dată când sunt observate anomalii ciudate atât pe Lună, cât și în alte părți ale lumii. Nu este prima dată nici când cercetătorii se contrazic sau nu ajung la un punct comun. Oricum ar fi, imaginile există, iar fiecare dintre noi își poate crea propria ipoteză.

Anunt

Like it? Share with your friends!

error: Content is protected !!