Punto Marconi, Mexic: Portal intergalactic folosit de OZN-uri – Video


Diferite locuri din lume au devenit puncte-fierbinți (hot spots) pentru observarea OZN-urilor. Unul dintre acestea se află în Mexic. Să fie Punto Marconi un portal intergalactic pentru navele extraterestre?

Municipiul Atlixco, Puebla, are un loc care, de ani de zile, a asistat la observații masive de OZN. Cunoscut sub numele de Punctul Marconi, pare să fie controlat de o forță din afara lumii noastre.

Punctul Marconi: Portal intergalactic?

La o oră de capitala Puebla, de-a lungul autostrăzii federale Puebla-Atlixco, la Punto Marconi sosesc sute de vizitatori din toată lumea.

Se crede că în acest loc se face legătura cu ființele intergalactice. Acest lucru a fost anunțat de regretatul ufolog Norberto Gil, cel care a explicat că locul a fost descoperit de tatăl său, inginerul industrial Norberto Gil Salgado.

Împreună, au cercetat locația, descoperind că este un punct fierbinte pentru observarea unor fenomene aeriene neidentificate. Astfel, este posibil ca în zonă să existe un portal intergalactic.

Dar acesta nu este singurul lucru bizar care se întâmplă. Gil a explicat o situație destul de ciudată care are loc în zonă – atunci când un obiect este plasat pe pantă, în loc să coboare, acesta urcă.

Acest fenomen a fost atribuit, ani la rând, magnetismului. Însă, în urma unor studii efectuate în 1991, un specialist a descoperit cu ajutorul unui altimetru că, în realitate, există o variație de 80 de grade care provoacă acest efect.

“Există o variație de 80 de grade între punctul A, spre centrul Atlixco, față de punctul B, spre San Baltazar Atlimeyaya. Acest lucru face ca lucrurile sau chiar mașinile, când sunt lăsate aici, să urce panta în loc să coboare.”

Anunt

Observări OZN

Începând cu anii 1990, localnicii au asistat la forme ciudate și lumini stranii care traversează cerul. Mai ales în timpul nopții.

Acest lucru a făcut ca popularitatea locului să crească în rândul ufologilor și al specialiștilor, care vin aici pentru a investiga.

Gil a spus că diferite grupuri de cercetare au ajuns la locul respectiv în anii 1990. Unul dintre cei mai renumiți cercetători a fost Jaime Maussan, care a numit zona Punto Marconi, cu referire la fenomenul electromagnetic.

MUFON a declarat că, pentru ca un loc să devină punct al observărilor OZN, trebuie să îndeplinească 4 caracteristici: așezări de apă în împrejurimi, vulcani sau munți, așezări umane istorice și bolta cerească vizibilă.

Punctul Marconi are toate aceste caracteristici – în jurul său sunt 4 vulcani: Popocatépetl, Iztaccíhuatl, La Malinche și Pico Orizaba. Există și câteva râuri care înconjoară zona. Este, de asemenea, un spațiu deschis, care face vizibilă bolta cerească. În plus, numeroase civilizații antice au locuit în zonă.

Impactul pe care l-a avut această zonă misterioasă a fost de așa natură încât, în ​​2001, a fost creată o sculptură reprezentativă a unui OZN. Aceasta a fost realizată de sculptorul chilian Ricardo Vivar, care a folosit deșeuri industriale pentru a crea OZN-ul Casei Albe din Atlimeyaya, o construcție de 8 metri în diametru și 7 metri înălțime.

Punctul Marconi ocupă locul 7 în clasamentul zonelor cu cea mai mare activitate OZN de pe planetă. În plus, are un peisaj natural superb, ceea ce face ca acest loc să fie vizitat de milioane de turiști din întreaga lume… și poate și de ființe din alte lumi.

 

Anunt

Like it? Share with your friends!

error: Content is protected !!