Sunt aduse ființe demonice în lumea noastră, prin portaluri interdimensionale deschise de Illuminati?

În lumea ezotericului şi paranormalului există o ipoteză interesantă despre dispariția Atlantidei.

Anunt

Astfel, mai multe grupuri, având cunoştinţe avansate, au început să le folosească în scop malefic, redeschizând astfel portaluri interdimensionale și permiţând fiinţelor demonice din alte dimensiuni să pătrundă în lumea noastră.

Aceste portaluri reprezintă puncte din reţeaua energetică a Pământului la care a 3-a și a 4-a dimensiune se pot conecta, fiind deseori locurile cele mai sacre ale anticilor.

Aceste portaluri sunt foarte asemănătoare, dacă nu chiar identice cu cele din filmul Stargate, care prezintă povestea unui popor egiptean antic controlat de zei extratereștri extrem de avansaţi din punct de vedere tehnologic.

Anunt

Se pare că un asemenea portal există și în Munţii Caucaz, în sudul Rusiei şi nordul Turciei. Permiţând prea multor entităţi malefice să pătrundă în lumea noastră, atlanţii şi-au săpat singuri mormântul, căci urma giganticul potop al lui Noe, cel care a distrus întreaga Atlantidă.

În ritualurile lor, sataniştii invocă aceste entităţi din cea de-a patra dimensiune, prin crearea de portaluri vibraţionale care le permit acestora să se manifeste. Cuvintele, culorile şi simbolurile vibrează toate ca energie, iar ritualurile secrete folosesc combinaţiile cu efectul vibraţional necesar.

Iată de ce Iluminati efectuează astăzi aceleaşi ritualuri către aceleaşi zeităţi ale Antichității, întrucât acestea includ combinaţiile necesare (cuvânt-culoare-simbol) pentru deblocarea portalului vibraţional.

Dar cum se deschid aceste portaluri interdimensionale în timpurile noastre? Cercetătorul Alan Walton are o ipoteză foarte interesantă. Acesta crede că exploziile nucleare din anii ’50 au avut ca efect deschiderea acestor porţi stelare.

Şi în Biblie, în Cartea Apocalipsei (a sfântului Ioan), se descrie, la un moment-dat, sigilarea portalurilor interdimensionale prin care reptilienii (demonii) intră în această dimensiune:

„Şi marele dragon a fost doborât, vechiul şarpe, cel numit diavol şi satana, înşelătorul întregii lumi; şi a fost îngropat în Pământ cu tot cu îngerii lui… şi a priponit dragonul, vechiul şarpe, legându-l pentru o mie de ani şi l-a aruncat în hău, sigilând în urma lui, pentru a nu mai înşela popoarele.”

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
WordPress PopUp Plugin
error: Content is protected !!