Tucker Carlson, gazda Fox News, l-a întrebat direct pe Donald Trump despre OZN-uri – Video

Controversatul Tucker Carlson, gazda Fox News, a apărut pe 22 noiembrie în emisiunea Ancient Aliens – marca History Channel, pentru a discuta despre OZN-uri și a relata informații legate de acest subiect din cadrul interviului său anterior (din luna iulie) cu președintele Trump.

„La momentul interviului lui Carlson, Departamentul Apărării SUA îl informase pe Trump cu privire la o serie de apariții pe cer, observate de către piloți, a unor obiecte pe care nu le-au putut identifica. Obiectele păreau că se mișcă cu , potrivit raportului Fox News.

În conversațiile dintre jurnalistul britanic și fostul anchetator al OZN-urilor din Ministerul Britanic al Apărării, Nick Pope, Carlson părea să se întrebe dacă Trump spune tot adevărul despre OZN-uri. Carlson sugerează, de asemenea, că în special Pentagonul ar putea deține dovezi în acest sens.

Anunt

„Cred că este clar că au existat minciuni în jurul acestei întrebări din partea guvernului SUA, în special din partea Pentagonului”, a spus Carlson. „Și cred că este important să aflăm mai multe despre asta.”

„Dacă există dovezi reale că această planetă este vizitată de ființe de pe alte planete sau sisteme solare și dacă există aeronave al căror comportament nu-l putem explica, de ce nu este acesta un subiect principal în cadrul știrilor?”

Carlson l-a întrebat direct pe Trump despre OZN-uri – unul dintre puținele momente din istorie în care un reporter a abordat atât de direct subiectul cu un președinte american. (vezi interviul mai jos)

Când Carlson l-a întrebat pe Trump dacă crede că guvernul are în posesie fragmente provenind de la OZN-uri, Trump a răspuns: „Nu cred”. Dar nici nu a exclus posibilitatea, spunând: „Știi, cred că este posibil orice.”


Carlson nu crede răspunsurile lui Trump

Când Pope l-a întrebat pe Carlson ce părere are despre răspunsurile lui Trump legat de OZN-uri (în emisiunea Ancient Aliens), Carlson a afirmat că nu crede în ceea ce a declarat președintele.
„Cred că răspunsul lui a fost ciudat, ca să fiu sincer cu tine. Consider că este ciudat.”
„În ce fel?”, a întrebat Pope.

„A spus că nu-l interesează deloc acest subiect. Sincer, nu l-am crezut când a spus asta, a menționat Carlson.
„A fost amuzant pentru că [Trump] a dat din cap și apoi a spus: „Nu”, a remarcat Pope.
“- Exact, așa este”, a confirmat Carlson.

„Președintele, la fel ca majoritatea oamenilor aflați la putere, nu se simte confortabil să recunoască faptul că are întrebări”, a spus Carlson. „Adică e mult mai ușor să spui <Nu! Nu e nimic acolo.>, dat fiind că există acest stigmat pus celor care adresează întrebări.”

„Crezi că știe mai multe decât spune?” a întrebat Pope. „Sau crezi că, așa cum consideră unii oameni, nici măcar președintele nu știe?”
„Da, impresia mea a fost că președintele știe mai multe.”
„Crezi că publicul vrea să știe?” a întrebat Pope.

Anunt

„Să fim sinceri, oamenii care păstrează aceste informații secrete (la Pentagon) consideră că informațiile ar fi atât de terifiante pentru public încât ar fi contrar interesului național să le dezvăluie. Evident”, a spus Carlson.

Problema minciunilor

Carlson a explicat că el consideră că ascunderea adevărului reprezintă mari probleme pentru orice guvern.

„Atunci când persoanele responsabile mint, va apărea, la un moment-dat, o decădere a lor din punct de vedere social, deoarece e imposibil ca oamenii să accepte orice, la nesfârșit, astfel că respectarea datoriei pe care guvernul o are față de cetățenii săi va fi pusă sub semnul îndoielii, respectiv această legătură se va deteriora”, a spus Carlson.

Presupuse informații privilegiate

Gazda Fox News a susținut, de asemenea, că are informații de la o sursă de încredere cu privire la posibile fragmente provenite de la OZN-uri pe care guvernul le-ar deține.
„Mi-a spus asta cineva care știu că are cunoștințe legate de acest subiect. Există dovezi că guvernul SUA deține aceste obiecte”, a declarat Carlson.
În interviul din iulie, Carlson a oferit mai multe detalii:

„Am vorbit cu un oficial al guvernului SUA, o sursă credibilă, care a recunoscut categoric că se dețin resturi dintr-un OZN; nu a menționat că ar fi o navă extraterestră, ci că a fost un obiect zburător neidentificat, iar guvernul SUA deține materiale de pe acea aeronavă, orice ar fi fost ea”, a spus Carlson.

„Este o afirmație uimitoare. Cum n-ar fi auzit președintele despre asta, dacă este adevărat?”, l-a întrebat Carlson pe Pope.

Se întâmplă ceva măreț?

Pope susține că, în mod inevitabil, Trump trebuie să fi întrebat dacă există o amenințare și cu ce fel de lucruri s-ar putea confrunta societatea.
„El a cerut toate informațiile cu privire la acest lucru, în încercarea de a-și da seama ce să facă”, a spus Pope. „Adică ceva se simte puțin diferit în legătură cu toate acestea. Se petrece ceva diferit, important, măreț.”

Pope a continuat să-i ofere președintelui ajutorul său în cercetare și informații suplimentare, sugerând că îi cunoaște pe foștii oficiali ai serviciilor de informații din administrația SUA, care ar putea oferi mai multe detalii.

Într-un alt moment uimitor, Pope sugerează că o confirmare a existenței civilizațiilor extraterestre ar putea avea loc foarte curând, datorită noilor tehnologii, cum ar fi radiotelescoapele avansate. Ar putea fi această mare dezvăluire chiar “după colț”?

Un anunț istoric?

„El (Trump) va fi cel care va face anunțul. Ce anunț istoric ar fi acesta: ”, a spus Pope.

Acesta a privit cu bucurie faptul că Trump este deschis cu privire la OZN-uri, fără să excludă nicio posibilitate și afirmând “cine știe ce poate aduce viitorul?”

Puteți viziona aici discuția dintre Tucker Carlson și președintele Trump, precum și analiza fostului investigator al OZN-urilor (din ministerul britanic), Nick Pope:

Anunt

Un raport al CIA publicat în 2007 a confirmat faptul că președinții Reagan și Carter au pretins că vor analiza observațiile legate de OZN-uri. În studiul respectiv, care poate fi citit online, s-a recunoscut faptul că există documente care dovedesc existența resturilor OZN-ului prăbușit la Roswell, New Mexico. Totodată, însă, în studiu se menționează și că „majoritatea, dacă nu toate aceste documente, ar fi fost doar niște invenții”.
Veți observa că spun „majoritatea”…

Puteți viziona apariția lui Tucker Carlson în emisiunea Ancient Aliens, sezonul 14/episodul 21, „Countdown to Disclosure”, pe History Channel.

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!